Βάφοντας τους τοίχους με γήινες αποχρώσεις!

Γήινες αποχρώσεις στους τοίχους!

Δείτε προτάσεις διακόσμησης για τα δωμάτια του χώρου σας, (σαλόνι-υπνοδωμάτιο) στις  διαχρονικές  μπεζ αποχρώσεις για να πάρετε ιδέες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και αυτό το τόσο φυσικό χρώμα ταιριάζει σε κάθε στυλ σπιτιού.

Το πιο ιδανικό χρώμα για τα μικρά σαλόνια είναι το μπεζ, αφού δίνει την αίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος, αλλά και για όσους προτιμούν τη minimal διακόσμηση αυτό το χρώμα είναι ιδανικό και συνδυάζεται με όλους τους γήινους τόνους και φυσικά το ξύλο.

Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα, όπως το καφέ ή το λευκό ή το γκρι. Ταιριάζει σε όλους τους μοντέρνους χώρους και μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου, από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο.

Αν είστε σε περίοδο που θέλετε ν’ανανεώσετε το χρώμα στους τοίχους,σας συμβουλεύω να επιλέξετε τις γήινες αποχρώσεις. Είναι τα πιο ιδανικά χρώματα,για να διαμορφώσετε την διακόσμηση στο σπίτι σας. Γήινες αποχρώσεις,για να επιλέξετε τα ιδανικά χρώματα. 

Αγαπάτε τις αντιθέσεις; Τότε μπορείτε να σπάσετε το ουδέτερο μπεζ χρώμα με μαύρα ή γκρι υφάσματα και έπιπλα σε μαύρο ή λευκό  ξύλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να είναι πάντα κομψό και μοδάτο.

Καθιστικό με minimal διακόσμηση σε χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους.

Ένας δερμάτινος καναπές στο χρώμα του γλυκού καφέ θα κάνει την διαφορά και αντίθεση στο καθιστικό σας.

Το μεζ χρώμα της πούδρας συνδυάζεται με το φυσικό χρώμα στα έπιπλα και δημιουργεί αντιθέσεις με το χρώμα της  μέντας.

Διακοσμητικά στοιχεία στο ημίλευκο χρώμα και δυνατά χρώματα στα μαξιλαράκια,δημιουργούν ένα πολύ απλό σικάτο αποτέλεσμα.

Δείτε την οροφή του υπνοδωματίου, βαμμένη στο απαλό μπέζ χρώμα και οι υπόλοιποι τοίχοι στο λευκό χρώμα.Όλα δείχνουν αρμονικά και προσαρμοσμένα με το φυσικό περιβάλλον.

Λατρεύω αυτό το χρώμα ιδιαίτερα για το υπνοδωμάτιο. Λιτή αλλά πολύ εκλεπτυσμένη διακόσμηση στον χώρο.

Επιλέξτε κομψά, μοδάτα και διαχρονικά χρώματα για να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας!

Close Menu