Διακόσμηση με καθρέπτες!

Καθρέπτες στην διακόσμηση!

Σήμερα σας δίνω εικόνες με ιδέες και προτάσεις διακόσμησης για τους καθρέπτες. Είναι τα διακοσμητικά στοιχεία που τονίζουν,τον χώρο όπου και αν  τοποθετηθούν. Είναι ο συνδετικός κρίκος,για να συνδυάσετε το μοντέρνο και το κλασσικό στυλ διακόσμησης, στο  χώρο  σας.

 Μια ακόμη πρόταση που ταιριάζει στην διακόσμηση με καθρέφτες είναι η επανάληψη τους. Κρεμάστε σε σειρά ή και όχι τους καθρέφτες σας και δώστε ένα πανέμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.Προσθέστε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη αλλά με κοινό παράγοντα το χρώμα της κορνίζας,όπως βλέπετε στην εικόνα. 

 Ένας καθρέφτης μπορεί να γίνει μια όμορφη ιδέα διακόσμησης,αν τον τοποθετήσετε στον τοίχο του καθιστικού σας.

Θα δώσει πολύ έμφαση στη διακόσμηση που έχετε επιλέξει για το καθιστικό σας ,ιδιαίτερα αν τοποθετηθεί δίπλα ή απέναντι από παράθυρο θα δώσει πολύ φως στο χώρο.

Καθρέπτες στην είσοδο του σπιτιού!

Κοντά στην είσοδό σας προσθέστε τον στρογγυλό καθρέπτη και για να έχετε ένα ολοκληρωμένο μοντέρνο στυλ διακόσμησης,συνεχίστε με στρογγυλά διαμορφωμένα καλάθια κάτω από την κονσόλα σας και αποθηκεύστε επιπλέον κουβέρτες ή τις ομπρέλες σας εκεί.

Επιλέξτε για την διακόσμηση των χώρων και των τοίχων, καθρέφτες που είναι η απλούστερη προσέγγιση για να δημιουργήσετε στυλ.

Τοποθετείστε τρία διαφορετικά στρογγυλά μεγέθη στο τοίχο μ’ένα καθρέπτη στρογγυλό και  μικρότερα  στρογγυλά στοιχεία. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό  γεωμετρικό σύνολο.

 Ο καθρέπτης,είναι ένα εξαιρετικό διακοσμητικό και χρηστικό  στοιχείο,εσωτερικού σχεδιασμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί,σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. 

Επίσης ένας καθρέπτης,αντανακλά το φως και δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου και πιο φωτεινού χώρου.Τα πλαίσια που θα διαλέξετε φροντίστε ν’ ανταποκρίνονται στο ύφος της διακόσμησης που ήδη έχετε.

Οι υπέροχες κορνίζες ,που βλέπετε στους καθρέπτες, έχουν την δυνατότητα ν’αλλάξουν,την διακοσμητική εμφάνιση,ενισχύοντας το ντεκόρ του σπιτιού σας. 

Ένα χρυσό πλαίσιο με σχήμα ενός εκπληκτικού γεωμετρικού σχεδίου είναι μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή.

Κάνοντας μια βόλτα στην αγορά,σίγουρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνους καθρέπτες.

Θα βρείτε πολλά σχήματα, διάφορα χρώματα, επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει.

Πολυγωνικοί καθρέπτες, κυριαρχούν στον χώρο και κερδίζουν τις εντυπώσεις προσδίδοντας μοντέρνα  αίσθηση.

Πολυγωνικοί καθρέπτες με απλές κορνίζες,αντανακλούν το φως και φέρνουν την ενέργεια μέσα στο χώρο σας.

Μην ξεχνάτε,ότι επιλέγοντας τον σωστό καθρέπτη για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το ύφος που ταιριάζει καλύτερα για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι ο τρόπος που θα αναδείξετε τα έπιπλα και τ’αντικείμενα ,όπου θα τον κρεμάσετε,εμπλουντίζοντας την διακόσμηση  του χώρου σας!

This Post Has One Comment

  1. Ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες Μαρία Μου! Λατρεύω τους καθρέφτες!

Comments are closed.

Close Menu