Δώστε στυλ και άνεση στο καθιστικό σας με λειτουργικούς καναπέδες(cozy sofa)!

Το καθιστικό είναι το πιο διαθέσιμο δωμάτιο για όλους. Σ’αυτό τον χώρο θα καθήσετε για να χαλαρώσετε .Γι’αυτό και μόνο τον λόγο,η διακόσμηση του ,αλλά και η λειτουργικότητα πρέπει να είναι στα δικά σας μέτρα προσαρμοσμένη.Η επιλογή του καναπέ, πρέπει να είναι άνετος και λειτουργικός για να κάνετε την  ζωή σας ευκολότερη. Δώστε το στυλ και την άνεση στο χώρο σας. Όλα μπορούν να συνδυαστούν με τις σωστές αγορές , που θα κάνετε για να επιτύχετε την άνεση στο καθιστικό σας,

Δείτε όλες τις εικόνες που ακολουθούν και υιοθετήστε το στυλ που είναι πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες.

Όταν θα διαλέξετε ν’αγοράσετε καναπέ ,καλό είναι να σκεφτείτε εκτός από την εμφάνιση του και πόσο καλό κάθισμα έχει. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μ’ευκολία. Καθήστε πάνω στον καναπέ  και δείτε αν καλύπτει τις ανάγκες σας.. Κάποιοι από εσάς θέλετε μαλακά καθίσματα και άλλοι επιλέγουν τα πιο σκληρά. Αυτό έχει να κάνει από τι υλικό περιέχει ο καναπές. 

Σε μικρούς χώρους διαλέξετε,τεμάχια με μικρότερες διαστάσεις.Μην τοποθετήσετε περισσότερα κομμάτια από αυτά που μπορεί να χωρέσουν στο δωμάτιο. Θα φρακάρει και θα σας δυσκολέψει στην άνεση των κινήσεων σας..

 Αν ο χώρος δεν είναι περιοριστικός οι γωνιακοί καναπέδες είναι ιδανική επιλογή γιατί ‘’κουμπώνουν’’ εξαιρετικά και αφήνουν αρκετό χώρο ελεύθερο.

Ένα από τα χρώματα που επιλέγουν όσοι προτιμούν την minimal διακόσμηση, είναι το λευκό. Οι συγκεκριμένοι λευκοί καναπέδες,ταιριάζουν σε άνετους μεγάλους χώρους και συνδυάζονται με τα χρώματα του φυσικού ξύλου. 

Το γκρι χρώμα είναι πολύ εύκολο ως προς τους συνδυασμούς. Κανένας περιορισμός.

 Μια καλή λύση είναι και οι γωνιακοί που αποτελούν ολοκληρωμένη ενότητα.

Το λευκό χρώμα λερώνει πολύ εύκολα,γι’αυτό όσοι το επιλέξετε παραγγείλετε αμέσως και τα ριχτάρια για να καλύψετε τους καναπέδες σας. 

Ένα ουδέτερο χρώμα στον καναπέ σας,γίνεται ο καμβάς που θα στολίσετε τα floral,μαξιλάρια και έντονα μοτίβα. Έτσι δημιουργείτε ένα πολύ χαρούμενο και φωτεινό χώρο.

Οι καναπέδες με πολύ μεγάλο βάθος, είναι απολαυστικοί στο ξάπλωμα αλλά άβολοι στο κάθισμα και για αυτό χρειάζονται πολλά μαξιλάρια. 

Τα υφάσματα εκτός από όμορφα καλό, είναι να παρέχουν και πρακτικότητα. Έπιλέξτε ανθεκτικά υφάσματα, που μπορείτε να τα πλύνετε και αν γίνετε να είναι αφαιρούμενα.Τα εποχιακά υφάσματα όπως το χειμωνιάτικο βελούδο ή το καλοκαιρινό λινό, είναι πιο δεσμευτικά παρ’όλο που είναι πολύ όμορφα . Για να μην λερώνονται   χρησιμοποιείστε καλοκαιρινά ή χειμερινά ριχτάρια αντίστοιχα.

This Post Has One Comment

  1. Μαρία μου οι συμβουλές σου όπως πάντα πολύτιμες και οι υπέροχες φωτογραφίες που τις συνοδεύουν μας δίνουν έμπνευση!

Comments are closed.

Close Menu