You are currently viewing Έπιπλα τουαλέτας για το υπνοδωμάτιο σας!

Τουαλέτες στο υπνοδωμάτιο σας!

Δώστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας,επιλέγοντας το απαραίτητο έπιπλο μπουντουάρ.Είναι το έπιπλο,όπου θ’αποθηκεύσετε και θα οργανώσετε τα προσωπικά σας,αντικείμενα. Αν είστε σε φάση που ψάχνετε μποντουάρ,σήμερα θα δείτε,τουαλέτες,σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια. Κάνετε τους συνδυασμούς, που βλέπετε στις σύνθετες εικόνες με καθρέπτες,σκαμπό,καρέκλες ή πολυθρόνες. Δημιουργείστε το δικό σας ονειρεμένο δωμάτιο.

Ενισχύστε τον φωτισμό στο μποντουάρ με λάμπες επιπρόσθετες,στον καθρέπτη σας.

Οι καρέκλες,πρέπει να είναι μικρές,ώστε να έχετε την άνεση των κινήσεων.Επίσης τα σκαμπό για μικρότερους χώρους, βοηθάνε και μπορείτε να τα σπρώξετε κάτω από το έπιπλο.Οι διαφανείς πλαστικές καρέκλες ή μια καρέκλα πλαισίου φαίνονται ενδιαφέρουσες και στη συνέχεια γίνεται σχεδόν αόρατη.

Αυτό το έπιπλο έχει απλές γραμμές και είναι κατάλληλο για μικρά δωμάτια.

Ο δικό σας χώρος προσαρμόζεται σύμφωνα με τα χρώματα που σας αρέσεουν…

Μικρά φωτάκια διακοσμητικά,δίνουν μια όμορφη και γλυκιά ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας.

Ένας μεγάλος στρογγυλός καθρέπτης,θα σας διευκολύνει στην προσωπική σας φροντίδα.

Το φυσικό φως,είναι σημαντικό για το υπνοδωμάτιο σας. Μπορείτε να το ενισχύσετε με το κατάλληλο φωτισμό για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Επιλέξετε επιτραπέζια λάμπα ή λάμπα δαπέδου. Υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός που θα βρέιτε στα καταστήματα. Οι επιλογές που θα κάνετε,πρέπει να είναι μικρές για να μην  καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Φυσικά, μια καρέκλα με πλάτη θα είναι πιο άνετη για να καθίσετε, αλλά αν δεν πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο σε ένα τραπέζι, ένα μικρό πουφ ή ένα σκαμνί χωρίς πλάτη θα κάνει περισσότερο χώρο.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το  μπουντουάρ,χαρακτηρίζει ένα υπνοδωμάτιο.Δεν έχει σημασία,αν είναι σε κλασσική γραμμή,μοντέρνα ή απλή ο σχεδιασμός του επίπλου. Απλά το μπουντουάρ στο χώρο του δωματίου σας,γίνεται ένας λόγος παραπάνω για εσωτερική διακόσμηση με χάρη και αρμονία στο σύνολο.

Αν το επιτρέπει ο χώρος σας,μπορείτε να έχετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μια ραφιέρα κοντά στο μπουντουάρ,είναι μια καλή επιλογή.  

Έχετε ευρύχωρο υπνοδωμάτιο; Είστε τυχερές γιατί θα  μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε έπιπλο σε σχεδιασμό, σχήμα και άνεση.

Δείτε εδω τα διαφορετικά μικροέπιπλα που θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις για τον δικό σας προσωπικό χώρο!

Αφήστε μια απάντηση