Στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού (coffe table)!

Στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού!

Τα στρογγυλά  τραπεζάκια σαλονιού, είναι από τα πλέον χρήσιμα έπιπλα στο σπίτι… Είτε είναι γυάλινα, ξύλινα ή  μεταλλικά,ολοκληρώνουν το χώρο του καθιστικού συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την αισθητική.

Τα τραπεζάκια σαλονιού  δεν έχουν μόνο χρηστικό ρόλο. Μπορεί με δύο – τρεις λεπτομέρειες να απογειώσετε τον χώρο σας.Προσθέστε βάζα με λουλούδια,ή φωτογραφικά άλμπουμ ή περιοδικά-βιβλία κ.λ.π. Εμπνευστείτε με  δημιουργικές ιδέες και ξεχωρείστε στη διακόσμηση με στυλ.

Τοποθετήστε πάνω στο τραπεζάκ σας, κεραμικά στοιχεία,όπως βάζα ή γλαστράκια με παχύφυτα,δίνοντας ένα ζεστό και γλυκό touch στο τραπεζάκι  σας.
Εμπλουτίστε τον χώρο σας με πολλά μικρά στρογγυλά τραπεζάκια.Μην τα διακοσμήσετε όλα με τον ίδιο τρόπο. Προσθέστε σε ένα λουλούδια, σε άλλο βάζο ή βιβλία και το τρίτο αφήστε το άδειο.

Τραπεζάκια από μέταλλο και κρύσταλλο!

Τα τραπεζάκια από κρύσταλλο στην επιφάνεια τους, είναι ένας λόγος για να  δώσετε στον χώρο μια πολυτέλεια και περισσότερη λάμψη, καθώς το γυαλί ,αντανακλά στις δεσμίδες φωτός. Προτιμήστε να έχει αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, τα βιβλία σας, θα είναι στο κάτω ράφι και η πάνω επιφάνεια θα είναι όλη δική σας .

Μεταλλικό τραπεζάκι!

Τραπεζάκι με ξύλινους κορμούς!

Επενδύστε σ’ ένα τραπεζάκι σαλονιού,δημιούργημα τέχνης.  Κομμάτια που παραπέμπουν σε κορμούς δέντρων, είτε ακόμη και σε μοντέρνες space επιλογές.

Ξύλινα τραπεζάκια!

Χρησιμοποιείστε διακοσμητικούς ή σερβιρίσματος δίσκους,για να έχετε περισσότερο χώρο στο τραπεζάκι σας.

Τραπεζάκια με μαρμάρινη επιφάνεια!

Η μαρμάρινη επιφάνεια στα στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού είναι μια επιλογή που θα κάνετε για να δώσετε την πολυτελή αισθητική στο χώρο σας. Η χρυσή μπρούτζινη βάση αναβαθμίζει το στυλ ακόμα περισσότερο.

Η τάση να χρησιμοποιούνται μικρά τραπέζια, που φωλιάζουν μεταξύ τους, είναι πολύ πρωτότυπη. Πρόκειται για μια τέλεια διακόσμηση ,που σας δίνει την δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου. 

Mid-century

Άνισες στρογγυλεμένες επιφάνειες,στα τραπεζάκια του σαλονιού μας πάνε πίσω στην   δεκαετία του 1950.
  Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και ύψη, με μεταλλικά πόδια και επιφάνειες σε διάφορα υλικά και φινιρίσματα, που συνδυάζονται για να ταιριάζουν σε κάθε ατομική προτιμηση. 
 

Γίνονται πολύ ιδιαίτερα, όταν στην επιφάνεια τους βάζουμε μαρμάρινη επιφάνεια,η βαμμένο κρύσταλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu