You are currently viewing Το σοφιστικέ μαύρο και γκρί χρώμα στα έπιπλα (συρταριέρες-κονσόλες)!

Το μαύρο-και το γκρί χρώμα στη διακόσμηση ,δίνει στυλ στον χώρο και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Έπιπλα που από μόνα τους ,χαρακτηρίζονται μοναδικά αρκεί, να έχουν το επιβλητικό χρώμα, του μαύρου και του γκρί στις όποιες αποχρώσεις του. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή γωνιά στο σαλόνι σας με κονσόλες και συρταριέρες. Τα χρώματα αυτά καθιερώθηκαν τα τελευταία χρόνια,εφ’όσον δίνεται η ευκαιρία για αλλαγή χρώματος στα έπιπλα. Μπορείτε και εσείς να  τα εντάξετε στο χώρο σας ,είτε είναι σε κλασική γραμμή, vintage, μοντέρνα , είτε minimal. Σας δίνω ιδέες για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, σε black και grey colors! 

Δώστε χρώμα στο έπιπλο σας τοποθετώντας λουλούδια. Βάλτε εντυπωσιακά πόμολα για ν’αναδείξετε την κονσόλα σας… 

Στο υπέροχο γκρί -μπλέ τα χρυσά πόμολα είναι η λεπτομέρεια που κάνει το έπιπλο να φαίνεται ξεχωριστό και με τα χρυσά διακοσμητικά να δίνουν λάμψη ,όπου και αν το τοποθετήσετε.

 

«παντρέψτε» αποχρώσεις του γκρι και του λευκού για πιο ζεστό αποτέλεσμα στα διακοσμητικά στοιχεία…

Το γκρί χρώμα, έχει χρησιμοποιηθεί στη μεγάλη συρταριέρα και  σκούρο γκρί χρώμα στα  πόμολα. Η χρήση στοιχείων rustic χαρίζει, σοφιστικέ χαρακτήρα στη διακόσμηση.

Λίγοι είναι εκείνοι ,που επιλέγουν το μαύρο χρώμα για ν’αλλάξουν τα έπιπλα τους. Μην ξεχνάτε όμως ότι το μαύρο είναι το χρώμα της πολυτέλειας και έχει την τάση να ξεκουράζει το μάτι και να δημιουργεί αντιθέσεις. Αναδεικνύονται όλα τα χρώματα σε διακοσμητικά στοιχεία,ιδίως τα μεταλλικά. Από το χρυσό,ασημί,χάλκινο…κλπ ή οτιδήποτε συνδυαστεί μαζί του.

Οι καθρέφτες σε διάφορα σχήματα,αναδεικνύουν περισσότερο μια κονσόλα στο μαύρο χρώμα. Επίσης τα πομολάκια της, σε μπρουντζο τονίζουν το μαύρο χρώμα…

Τα μαύρα έπιπλα σε κλασική γραμμή μπορούν να «επιβιώσουν» στο χρόνο, όταν οι χρωματικοί συνδυασμοί τους είναι ήπιοι και τα διακοσμητικά τους στοιχεία.
Μια κονσόλα για το σαλόνι είναι το έπιπλο, που αποπνέει την πολυτέλεια τοποθετώντας δύο ψηλά  φωτιστικά,δεξιά και αριστερά.Χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο φως που θα έχει το δωμάτιο με τα μαύρα έπιπλα για να μην μοιάζει σκοτεινό!

This Post Has One Comment

  1. Αννα

    Ωραίες ιδέες αν και δεν συμπαθώ το μαύρο σε έπιπλα. Εν τούτοις είναι όμορφα όλα αυτά που μας έδειξες. Και τα διακοσμητικά αντικείμενα αναδεικνύουν τα έπιπλα.
    Καλημέρα σου Μαρία μου
    Καλό Σ/κο

Αφήστε μια απάντηση