Ιδέες και tips,για ν’αποκτήσετε τον δικό σας μπουφέ (buffet)!

Πως να διακοσμήσετε τον μπουφέ στο σαλόνι σας!
Ο  ρόλος του στο χώρο της τραπεζαρίας, είναι σημαντικός  και    όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, αφού σίγουρα η χρήση του μπουφέ, αποτελεί και βοηθητικό χώρο, αλλά και για λόγους αισθητικής. Έτσι αν ψάχνετε για την τοποθέτηση ενός μπουφέ ,σας δίνω πολλές ιδέες για ν’αποκτήσετε το έπιπλο που θέλετε.

Αναβαθμίστε το χώρο σας τοποθετώντας έπιπλο μπουφέ, σε minimal ή μοντέρνο design. Δείτε 30 moodboard,και υιοθετείστε το στυλ διακόσμησης για τον δικό σας χώρο…

Σας προτείνω,μπουφέδες σε διάφορα στυλ , για να προσφέρετε στο χώρο της τραπεζαρίας σας , ένα ιδιαίτερο και αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο μπεζ χρώμα!

Τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέφτη, πάνω από το μπουφέ, ώστε να δίνει την αίσθηση της επέκτασης στο χώρο.

Καφέ αποχρώσεις!

Ανάλογα με τα χρώματα και το στυλ που έχετε επιλέξει για τον ενιαίο χώρο τραπεζαρίας-καθιστικού,προσαρμόζετε και το χρώμα του ξύλου για το έπιπλο μπουφέ.
Επιλέγετε τις διαστάσεις που θέλετε, ανάλογα με τον χώρο σας και τις ανάγκες σας και ταυτόχρονα τονίζετε με μοντέρνο design την τραπεζαρία σας.

Σε μικρούς χώρους ταιριάζουν πολύ οι μπουφέδες, με καθρέφτη στις πόρτες ή εκείνοι που έχουν γυαλιστερές επιφάνειες, ώστε να αντανακλούν τον περιβάλλοντα χώρο.

Γκρί αποχρώσεις!

Για  minimal διακόσμηση, προτιμήστε μπουφέδες, σε λιτή γραμμή καθώς δίνουν την εντύπωση ενός εντοιχισμένου επίπλου, που παράλληλα εξυπηρετεί τις ανάγκες αποθήκευσης.

Μαύρο χρώμα!

 Όσο για την διακόσμηση στο έπιπλο του μπουφέ,μη γεμίσετε με αντικείμενα τη μεγάλη επιφάνεια  κάνοντας το έπιπλο να δείχνει φορτωμένο. Γενικά να έχετε υπόψη πως τα ογκώδη έπιπλα, όπως είναι ο μπουφές για παράδειγμα, λόγω μεγέθους θα πρέπει να είναι λιτά και απλά διακοσμημένα για να αναδεικνύεται η γραμμή τους και όχι να «μπουκώνουν» το χώρο.

Μπλε χρώμα!

Στό λευκό χρώμα!

Το μοντέρνο design στο λευκό χρώμα και τα ντουλάπια με το ημιδιάφανο τζάμι, προσφέρει το έπιπλο για την ανάδειξη των διακοσμητικών αντικειμένων.
Close Menu