Κλασική  κονσόλα!
Το κλασικό στυλ είναι η πολυτέλεια, η λαμπρότητα και η μεγαλοπρέπεια,ειδικά αν πρόκειται για έπιπλα κονσόλες. Οι γραμμές του ποικίλουν και η διακόσμηση τους είναι από απλά εώς και φορτωμένη.

 Ένας καθρέφτης με χρυσή κορνίζα συμπληρώνει τέλεια το έπιπλο κονσόλας. Αριστερά και δεξιά δύο πορτατίφ με ψηλό λεπτό κορμό και καπέλα στο ιβουάρ χρώμα.Τα λουλούδια εποχής, σ’ένα κασπώ και η περικοκλάδα απαλά αφημένη γύρω από τον καθρέπτη.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, της κονσόλας είναι η ποιότητα, του ξύλου και φυσικά τα αξεσουάρ,όπως είναι τα πόμολα της. Ο σχεδιασμός της,ιδιαίτερα των ποδιών,  προσθέτει πολυτέλεια και κομψότητα στο δωμάτιο. 

Μια κονσόλα δίπλα από το παράθυρο, γεμίζει τον κενό τοίχο, με όμορφα διακοσμητικά στοιχεία,όπως τις κορνίζες που βλέπετε…

Διακρίνεται από τον ωραίο σχεδιασμό και την φινέτσα της, όπου και αν την τοποθετήσετε. Δύο λάμπες και ένα βάζο με λουλούδια, είναι αρκετό για να φανεί αυτό το υπέροχο έπιπλο.

Η κονσόλα, σχεδιασμένη σε αυτό το στυλ, διακρίνεται από τις καμπύλες της και τα σκαλιστά πόδια. Η επιφάνεια του τραπεζιού,είναι μαρμάρινη στο γλυκό ιβουάρ-καφέ χρώμα.Μια γκραβούρα με χρυσή μεταλική κορνίζα και ένα βάζο από κρύσταλο,ολοκληρώνουν την διακόσμηση. 

 Οι λάτρεις των πολυτελών κλασικών επίπλων,είναι απλά εξ ορισμού υποχρεωμένοι να έχουν ένα τραπέζι, με κονσόλα στο εσωτερικό του σπιτιού τους!

Close Menu