Σαλόνια σε γήινους τόνους!
Το μπεζ ταιριάζει με όλα τα γήινα χρώματα, και κατά συνέπεια σε όλους τους μοντέρνους χώρους. Καθώς, μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία ,σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου. Τα περισσότερα μοντέρνα σπίτια πλέον ντύνονται με αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς.  Επίσης αν αγαπάτε τις  αντιθέσεις,μπορείτε να προσθέσετε όποιο χρώμα θέλετε είτε σε μαξιλάρια είτε σε κουρτίνες.

Όλοι οι τόνοι των γήινων αποχρώσεων ,ταιριάζουν με αυτό τον ουδέτερο τόνο και φυσικά με λαμπερά στοιχεία,όπως το χρυσό ή το ασημί…

 Το μπεζ χρώμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δώσουν, ένα πιο elegant στυλ μέσα στο χώρο. Επίσης τα μπεζ σε χρώμα έπιπλα, ταιριάζουν με το παρκέ και το μάρμαρο.

Όσο για τα έπιπλα, μπορείτε να επιλέξετε αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες, δίνοντας  μια πιο νεωτερική όψη με έναν καναπέ γωνία.  

Για όσους επιθυμούν περισσότερο χρώμα,μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την εποχή. Για το καλοκαίρι προσθέστε κίτρινο χρώμα σε μαξιλάρια και για το χειμώνα καφέ ή γκρί. 

Αν διαμορφώνετε το νέο σας σπίτι αυτό το χρώμα είναι το ιδανικό για να κινηθείτε σε τόνους του μπεζ, με πινελιές στο γκρί και καφέ χρώμα…

Το μαύρο μεταλλικό τραπεζάκι συμπληρώνει το καθιστικό και τονίζει τον χώρο. Επίσης το χαλί στους γήινους τόνους ,σε συνδυασμό με τον καναπέ και τα μαξιλαράκια καθώς και τα πράσινα φυτά ολκληρώνουν την διακόσμηση…

Η minimal διακόσμηση,φέρνει μια ήρεμη και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο του καθιστικού…  

Το μπεζ μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα στοιχεία σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου.

Φυσικά αν αγαπάτε τις αντιθέσεις μπορείτε να “σπάσετε” το ουδέτερο μπεζ χρώμα με μαύρα ή γκρι υφάσματα και έπιπλα σε μαύρο ή σκούρο καφέ ξύλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να είναι πάντα κομψό και μοδάτο.

Το μπεζ που είναι στη μόδα φέτος, και δεν έχει καμία σχέση με το μπεζ που ήταν στη μόδα πριν από λίγα χρόνια. Φέτος κυριαρχεί το πολύ απαλό μπεζ αλλά και το μπεζ που πλησιάζει άλλες αποχρώσεις, όπως αυτήν του γκρι ή του πράσινου.

Close Menu