Το ”αχνό” φώς των κεριών στη διακόσμηση!
Τα κεριά ,είναι η πινελιά στη συνολική διακόσμηση. Θα δείτε στις παρακάτω φωτο όμορφες ιδέες,οι οποίες θ’αλλάξουν εντελώς το ύφος ,της διακόσμησης στο χώρο σας και  θα δώσει μια νότα πολυτέλειας,όπου και αν τα τοποθετήσετε.Εγω τα χαρακτηρίζω ότι είναι η “χρυσόσκονη” στο σπίτι σας. Δίνουν αυτή την αχνή λάμψη που πραγματικά αλλάζει όλο το σκηνικό.
Τα κεριά σε μικρά βαζάκια,συμπληρώνουν την εικόνα και αποτελούν ένα μέρος της, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.
Τα ζεστά φώτα από τα κεριά, μέσα σε γυάλινα ρεσώμικρά και μεγάλα μεγέθη ή σε γυάλες-φανάρια, προσφέρουν την διακοσμητική πινελιά,στο έπιπλο που θα τα βάλετε.

Όλα τα διακοσμητικά βαζάκια με κεριά,υπάρχουν σε τόσο μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και αρωμάτων που σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει αλλά και που ταιριάζει στο χώρο και τη διάθεση σας.

Τοποθετείστε διαφορετικά κεριά, είτε σε μικρά βαζάκια ή μεγαλύτερα σ’ένα δίσκο. Έτσι η ζεστασιά της φλόγας,από τα αναμμένα κεριά θ’ δίνουν μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο σπιτικό σας.

Πήλινα δοχεία με χρυσό στένσιλ και αρωματισμένα κεριά,είναι ιδανικά για να ομορφαίνουν και ν’αρωματίζουν το χώρο σας.

Μια πολύ ωραία πρόταση,από εμένα σ’όσους λατρεύουν τα μεταλλικά διακοσμητικά. Το ζεστό και ιδιαίτερο χρώμα cooper, σε συνδυασμό με το γκρί στα μικρά κεριά, δημιουργεί την καλύτερη χρωματική αντίθεση.

Τα βάζα με λουλούδια εποχής,θα δώσουν την ρομαντική διάθεση στο χώρο σας και με το διακριτικό άρωμα τους ,θα δίνουν αυτή την αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο σας. 

Στα γλυκά και ρομαντικά χρώματα του rosen gold, το ψηλό βάζο και τα δύο μικρά βαζάκια, φωτίζουν αλλά και προσφέρουν μια όμορφη αίσθηση ζεστασιάς σε κάθε δωμάτιο που θα τα διακοσμήσετε.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε εποχή,έχει τις δικές της ομορφιές…εσείς απλά θα προσθέσετε ,με το δικό σας γούστο και το στυλ,τα υλικά για να δημιουργήσετε την “ατμόσφαιρα” της εποχής! 

Close Menu