Το πράσινο χρώμα της “ελιάς” στη διακόσμηση του σπιτιού!

Το πράσινο και οι αποχρώσεις του,συνδυάζονται με τα περισσότερα χρώματα. αποτελεί ένα χρώμα-πασπαρτού.Είναι εμπνευσμένο από την φύση και φέρνει ηρεμία και χαλάρωση στο χώρο. Το πράσινο χρώμα της ″ελιάς″,κάνει την εμφάνιση του στους τοίχους,τα έπιπλα και σε διακοσμητικά στοιχεία. 

Ταιριάζει και συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα,όπως το μοντέρνο κεφαλάρι στο ασπρόμαυρο χρώμα, με το σκούρο χρώμα στο κομοδίνο και τη χρυσή επιτοίχια απλίκα .

Ένας ωραίος συνδυασμός είναι το πράσινο της ελιάς με το λευκό και τα ξύλινα σε φυσικό χρώμα έπιπλα.

Δείτε στη εικόνα δεξιά στο επάνω μέρος τις αποχρώσεις, που ταιριάζουν πολύ και δημιουργούν την τέλεια αντίθεση.

Μοντέρνες πολυθρόνες στις αποχρώσεις του πράσινου.

Μια εντυπωσιακή πολυθρόνα,που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα,με τη χουχουλιάρικη επένδυση της.Η γούνα στο πράσινο της ελιάς, δένει με το γυάλινο τραπεζάκι και τα χρυσά διακοσμητικά αντικείμενα. Μια υπέροχη και πολύ ιδιαίτερη γωνία για τον χώρο σας. 

Τοποθετείστε διακοσμητικά αντικείμενα, όπως είναι το χρυσό, το γυαλί  και το ξύλο για να κάνετε το χώρο σας πιο λαμπερό και φρέσκο. 

Το πράσινο της ελιάς είναι ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος στη διακόσμηση του σπιτιού. Συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα αλλά προτιμείστε συνδυασούς με γήινες αποχρώσεις.Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει πολύ στους τοίχους κάθε δωματίου του σπιτιού μας.

Το πράσινο της ελιάς, είναι το χρώμα που συνδυάζεται με γήινες αποχρώσεις. Αν επιλέξετε σκούρο πράσινο στους τοίχους, τότε συνδυάστε το γκρί καναπέ με πιο ανοιχτόχρωμα στοιχεία,όπως το χαλί ή τα μικροέπιπλα στο φυσικό του χρώμα.

 Αν στον χώρο σας ,έχετε ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα τότε αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για εσάς, για ένα ζεστό αποτέλεσμα.

Το χρώμα αυτό πλησιάζει προς το γκρι-μπέζ και θεωρείται, ένα ζεστό και ταυτόχρονα ουδέτερο χρώμα.

Στην μοντέρνα τραπεζαρία το μεγάλο ξύλινο τραπέζι με τα μεταλικά πόδια στο μαύρο χρώμα,ταιριάζει και κάνει αντίθεση με το χρώμα του τοίχου και το ξύλινο πάτωμα.

 Το πράσινο της ελιάς χρησιμοποιείται πάρα πολύ σαν χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας και συγκεκριμένα σε συνδυασμό με ένα πιο vintage-ρετρό στιλ. 

Εδώ στην κουζίνα το πράσινο της ελιάς χρησιμοποιείται στα ντουλάπια σε αντίθεση με τ’άσπρα πλακάκια στο τοίχο.

Το πράσινο εδώ κυριαρχεί  στην κουζίνα,σε αντίθεση με το σκούρο χρώμα στο ξύλο του πάγκου.

Το πράσινο της ελιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει ένα συγκεκριμένο τοίχο ή μια επιφάνεια. Αν ωστόσο θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως φόντο τότε θα πρέπει να το εφαρμόσετε σε όλους του τοίχους. Στη συνέχεια, τα έπιπλα, τα υφάσματα, τα διακοσμητικά αντικείμενα θα λειτουργούν ως πινελιές που θα δημιουργούν αντίθεση ή θα συμπληρώνουν το φόντο,όπως εδώ στο υπνοδωμάτιο που βλέπετε. 

Το μουντό λαδί έδωσε χαρακτήρα και μοντέρνο στυλ στο υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι χαλαρωτικό και ιδανικό για χώρους ύπνου.

Ξύλινα κομοδίνα στο αχνό λαδί χρώμα.

Τέλος, θα έλεγα ότι αν επιλέξετε αυτά τα χρώματα για το μπάνιο σας ,είναι μια πολύ ωραία και διαχρονική διακόσμηση!

Close Menu