Φθινοπωρινή διακόσμηση με κολοκύθες(δείτε 3 εικόνες στο δικό μου χώρο)!

Μπαίνουμε στο κλίμα του φθινοπώρου,στολίζοντας τον χώρο του σπιτιού με μικρές, μεγάλες κολοκύθες και διακοσμητικά στοιχεία στα γλυκά χρώματα της εποχής… Τις κολοκύθες εύκολα μπορείτε να τις βάψετε,να τις γεμίσετε με λουλούδια,και να δημιουργήσετε την δικιά σας γωνιά.  Είναι το ιδανικό ντεκόρ, επάνω στο τζάκι ή το τραπέζι σας,ακόμα και με μια εκτυπωμένη εικόνα της κολοκύθας, όλα αλλάζουν. Οι πρώτες 3 εικόνες,είναι μέσα στον δικό μου χώρο….Τοποθέτησα στο έπιπλο την κορνίζα με εκτυπωμένη εικόνα και έβαλα γύρω τα μικρά αλλά τόσο γλυκά φωτάκια για περισσότερη λάμψη…Δείτε και τις άλλες εικόνες ,για να πάρετε όμορφες ιδέες!

Κολοκύθα αδειασμένη και βαμμένη σε γήινους τόνους.Τα λουλούδια είναι χάρτινα και πολύ εντυπωσιακά στο χώρο…

Γυάλινα μπουκάλια, στα χρώματα του φθινοπώρου,τοποθετημένα σε δύο άσπρα πιάτα. Μια μικρή κολοκύθα και ένα κλαράκι από φυτό ενισχύουν χρωματικά την σύνθεση…

Συνθέσεις στο τραπεζάκι σαλονιού και στο τραπέζι της κουζίνας,στη δεξιά πλευρά της εικόνας…

Εντυπωσιακή διακοσμητική σύνθεση ,στην κονσόλα του καθιστικού. Οι κολοκύθες,έχουν πρωταγωνιστική θέση…

Ένας ξύλινος στρογγυλός δίσκος,με όλα τα όμορφα χρώματα του φθινοπώρου…

Δεν χρειάζονται πολλά στοιχεί,για να διακοσμήσετε τον χώρο σας,ανάλογα την εποχή. Αυτό που θα κάνετε είναι να ταιριάσετε αρμονικά,τα χρώματα μεταξύ τους.

Καλό φθινόπωρο!

This Post Has One Comment

  1. Φανταστική διακόσμηση, τέλειες φθινοπωρινές πινελιές!! Ευχαριστούμε Μαρία μου για τις υπέροχες ιδέες που μας δίνεις!!

Comments are closed.

Close Menu