Ασημένιες πινελιές στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα καλύτερα της χρώματα. Από το χρυσό το κόκκινο,μπλέ ρόζ  και πράσινο φτάσαμε και στο ασημί. Είναι μια εξαιρετική επιλογή χρώματος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ασημένιες πινελιές στο τραπέζι του καθιστικού,σας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων,με ιδιαίτερη λάμψη και κομψότητα.    

 

To αριστοκρατικό ασημί χρώμα συνδυάζεται με το λευκό,δημιουργώντας  εντυπωσιακές γωνιές και λαμπερές συνθέσεις και φέτος τα Χριστούγεννα.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων δίνει μία  γιορτινή ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας το καθιστικό σας.

 

Μπορείτε  να συνδυάσετε  και με κάποιο άλλο  χρώμα, όπως το χρυσό ή το λευκό, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και solo για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Διακοσμείστε το σαλόνι σας με τα πιο επίκαιρα και μοντέρνα χρώματα. Το χρυσό το ασημί και το μαύρο είναι ιδανικός στολισμός και ταιριάζει σε μοντέρνα και simple διακόσμηση.

Διακοσμητικά!

Ασημί διακοσμητικά στοιχεία για το τζάκι σας ή την επιφάνεια σε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο.

Ασημί δίσκος με σύνθεση που αποτελείται από μπάλες σε λευκές μεταλλικές και αστραφτερές αποχρώσεις.

Το ασημί χρώμα στα στολίδια ταιριάζει καταπληκτικά με δέντρα κάθε χρώματος, είτε αυτά είναι τα κλασικά πράσινα, είτε πρόκειται για τα επίσης λευκά που ήρθαν στη μόδα τα τελευταία χρόνια…επίσης ο στολισμός για το τζάκι γίνεται πιο εντυπωσιακός αν βάλετε πράσινη γιρλάντα και ασημένια κηροπήγια…

Γιρλάντες και ασημένια κουκουνάρια με μπάλες διακοσμητικές…

Πιατέλες ,δίσκοι και γυάλινα δοχεία γίνονται διακοσμητικά στοιχεί που ομορφαίνουν τον χώρο.

Close Menu