You are currently viewing Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε δίσκους!

Gold-rosen gold-white!

Είστε έτοιμες να στολίσετε με Χριστουγεννιάτικο ύφος το τραπεζάκι του σαλονιού σας; Έχετε βρεί τ’αντικείμενα και τον τρόπο διακόσμησης τους; Σ’αυτό το άρθρο θα δείτε ότι ένα από τα σημαντικότερα σημεία για να στολίσετε τον χώρο σας είναι το σαλόνι σας. Μπορείτε μόνο μ’ένα δίσκο να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης του. Γιατί ο δίσκος αποτελεί ένα κεφάλαιο από μόνος του σε σχέση με τη διακόσμηση του coffee table, καθώς αποτελεί τον πιο έξυπνο και ταυτόχρονα stylish τρόπο για να συγκεντρώσετε μια ομάδα αντικειμένων και να την παρουσιάσετε στην επιφάνεια του τραπεζιού. Επιλέξτε χρώμα, σχήμα και ύφος ανάλογα με την αισθητική του ίδιου του τραπεζιού αλλά και του όλου χώρου. Ο σωστός δίσκος θα δώσει μια αίσθηση τάξης, αρμονίας και φυσικά στυλ στο τελικό αποτέλεσμα.

Εδώ όπως βλέπετε τα μικρά διακοσμητικά δεντράκια, θα τελειοποιήσουν τη διακόσμηση του coffee table και θα δώσουν το ύφος που επιθυμείτε.

Bronze & gold!

Green & gold!

Rustic style!

Δημιουργείστε μικρά γκρουπ στα δεντράκια και που φροντίστε να διαφοροποιούνται σε ύψος.
Κάθε γκρουπ πρέπει να έχει μια χρωματική σχέση και όλα μεταξύ τους να δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Silver & clear!

Silver & bleu!

Τέλος θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι όταν πρόκειται να κάνετε διακόσμηση το coffee table το πρώτα που θα κάνετε είναι να οργανώστε και να δείτε όλα τα στοιχεία που θα τοποθετήσετε σαν να πρόκειται για ένα ολόκληρο δωμάτιο. Δώστε  την προσωπικό σας στυλ διακόσμησης,για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Αφήστε μια απάντηση