Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην κουζίνα!

Ντύστε στους πιο ζεστούς χρωματισμούς Χριστουγεννιάτικα την κουζίνα σας. Δημιουργείστε το κατάλληλο γιορτινό κλίμα για να είστε σε γιορτινή διάθεση καθώς θα κάνετε τα γλυκά σας.
Μικρά δεντράκια στολισμένα, διάφανα  βάζα με σπιτάκια στολίδια και μπάλες, σουπλά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και γιρλάντες στα ντουλάπια είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες ιδέες για να κάνετε την κουζίνα σας μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Βάζα, πιατέλες, κεριά, χριστουγεννιάτικα λουλούδια, χριστουγεννιάτικες συνθέσεις.

Φτιάξτε μια μικρή χριστουγεννιάτικη γωνία, στον πάγκο της κουζίνας,εφ’όσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Κούπες, βάζα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά,δίνουν ένα γιορτινό κλίμα.

Τραπεζομάντηλα, πετσέτες σε Χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχέδια,είναι τα στοιχεία, που θα δώσουν χρώμα στην κουζίνα σας.

Στολίστε τον χώρο πάνω από την κουζίνα, με γιρλάντα στο πράσινο χρώμα.

Τοποθετήστε πάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού,ένα σουπλα με  διακοσμητικά αντικείμενα κουζίνας και μικρά mini δεντράκια. Ακόμα μπορείτε να σκορπίσετε, γιορτινές μπάλες στο συνδυασμό χρωμάτων που έχετε χρησιμοποιήσει και για το υπόλοιπο ντεκόρ.

Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο,με μπάλες και κουκουνάρια και ένα σουρωτήρι με φυσικά κλαδιά, αρκούν για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της κουζίνας.

Δώστε Χριστουγεννιάτικο τόνο, στα ράφια της κουζίνας,ιδίως αν είναι ανοιχτά. Χρησιμοποιείστε στολίδια, κούπες,σετ πιάτων με Χριστουγεννιάτικα μοτίβα,δίσκους και ποτήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu