Η πολυθρόνα -ανάκλινδρο στο σαλόνι σας!

Ένα καθιστικό ολοκληρώνεται με την προσθήκη μιας πολυθρόνας ή ενός μικρού καναπέ ή ένα ανάκλινδρο εφ’όσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Πρόκειται για ένα “χαλαρωτικό”έπιπλο που θα σας δώσει στιγμές άνεση και απόλυτης ξεκούρασης. Γι’ αυτό σήμερα ετοίμασα για εσάς τα πιο όμορφα ανάκλινδρα σε μοντέρνα,minimal ή και κλασσική γραμμή.

Ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξτε να επενδύστε στη πολυθρόνα  ανάκλινδρο,μπορείτε να την διαμορφώσετε ανάλογα με το  και το στυλ που έχει ο χώρος σας.

Τοποθετείστε την πολυθρόνα -ανάκλινδρο κοντά στο παράθυρο για περισσότερο φώς αν υπάρχει.

Η λευκή επένδυση στο ανάκλινδρο είναι με λιτές και σύγχρονες γραμμές που θα ταιριάξει ακριβώς στον χώρο σας και στην υπόλοιπη διακόσμηση, δίνοντας ένα αναπαυτικό και ποιοτικό σύνολο. 

Είναι ένα  έπιπλο ιδανικό για χαλάρωση ή ακόμα για έναν ύπνο. Είναι το έπιπλο που επιτρέπει στο σαλόνι να «αναπνέει». Συνδυάζοντας τις ιδιότητες του καναπέ και του κρεβατιού, εξοικονομείτε απίστευτο χώρο όταν έχετε φιλοξενούμενους.

Ένα άνετο μοντέρνο ανάκλινδρο κρεβάτι, μπορεί να σας κάνει να το λατρέψετε και να περνάτε ατελείωτες ώρες πάνω του.  Δίπλα ένα μικρό βοηθητικό  τραπεζάκι είναι απαραίτητο για ν’ακουμπάτε τ’αντικείμενα σας. 

Πολυθρόνα και καναπές ,συνδυάζουν τα απαλά και απλά στοιχεία με σκοπό τη δημιουργία μιας ήσυχης και γαλήνιας γωνιάς για εσάς.Τα χρώματα είναι σε γήινους τόνους, επιτρέποντας μια ανάλαφρη αλλά κομψή διακόσμηση στον χώρο σας.

Εξετάστε τα βασικά χρώματα που κυριαρχούν στο καθιστικό σας ,αλλά και το μέγεθος του συγκεκριμένου χώρου για να επιλέξετε την πολυθρόνα -ανάκλινδρο, που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και ταυτόχρονα ισορροπεί με τη διακόσμηση του χώρου σας.
Σε κλασική γραμμή το ανάκλινδρο είναι ένα αγαπημένο έπιπλο για πολύ κόσμο… Είναι από τα πιο αρχοντικά έπιπλα και για το τοποθετήσετε χρειάζεται περισσότερος χώρος.
Αυτό το καπιτονέ ανάκλιντρο είναι το σχέδιο που ενσαρκώνει την ουσία της σικ πολυτέλειας σ’ένα έπιπλο.
Close Menu