Καλαίσθητα μπάνια με ρετρό (vintage) πλακάκια!

Τα  vintage ή ρετρό πλακάκια μπάνιου με μοτίβα,είναι τάση και κυριαρχούν στη διακόσμηση σε διάφορα στυλ και συνδυασμούς. Συμβάλλουν στη συνολική διακόσμηση του χώρου και καθορίζεται το στυλ που έχετε επιλέξει. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ιδέες απο καλαίσθητα μπάνια που έχουν ως επένδυση πλακάκια με μοτίβα για ν’αντλήσετε έμπνευση.

Ένα καλά διακοσμημένο μπάνιο φαίνεται από τις επιλογές που θα κάναετε αφού τις έχετε μελετήσει αρχικά. Τα μπάνια σε παραδοσιακό στιλ έχουν μια ιδιαίτερα κομψή, αριστοκρατική ατμόσφαιρα κι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Τα πλακάκια εδω είναι σε ασπρόμαυρο μοτίβο και τα στοιχεία που δίνουν μια πιο ρετρό διάθεση είναι η μπαταρία του νιπτήρα σε χαλκό κόκκινο και οι δύο ξύλινοι καθρέπετες μαζί με το μεγάλο ντουλάπι . 

Με πλακάκια σε στιλ vintage ή οχτάγωνα είναι μια στιλάτη ιδέα που χαρίζει μοναδικό ύφος και ζεστασιά στο χώρο του μπάνιου ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλα vintage στοιχεία.

Ασπρόμαυρος συνδυασμός με γεωμετρικά μοτίβα. Στη δεξιά πλευρά της εικόνας βλέπετε το πλακάκι vintage τοίχου ή δαπέδου με λευκό ματ φόντο και σχέδιο tribal εφέ φθαρμένου χρώματος. Συνδυάζεται με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία για ένα ρετρό μπάνιο όπως στην εικόνα.

Επιλέξτε το στυλ που θέλετε για το μπάνιο σας και χρησιμοποιείστε τα διακοσμητικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το χώρο σας ξεχωριστό. Εδω βλέπετε μοντέρνα στοιχεία με μια ρετρό πινελιά στα πλακάκια δαπέδου. 

Διακοσμητικά αντικείμενα για ένα ρετρό μπάνιο.

Αν σας αρέσουν τα πλακάκια με μοτίβα αλλά δεν θέλετε να πιάσουν μεγάλη επιφάνεια στο μπάνιο, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μια μικρή επιφάνεια πάνω από το νεροχύτη.

VINTAGE πλακάκια σε διάφορουςχρωματισμούς και μοτίβα!

Η παραδοσιακή κεραμική αποτυπωμένη σε πλακάκια στις αποχρώσεις του μπεζ ή του μπλε.

Τα vintage πλακάκια είτε είναι στο τοίχο του μπάνιου σας ή στο δάπεδο ,έχουν ακόμη ένα δυνατό σημείο. Το γεγονός πως μπορούν να συνδυαστούν με άλλα παραδοσιακά ή μοντέρνα πλακάκια, με πατητή τσιμεντοκονία, με πέτρα, με μάρμαρο ακόμη και με τσιμέντο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός, μονάχα το δικό σας γούστο!
Close Menu