Λευκή βιτρίνα στη διακόσμηση της τραπεζαρίας(shabby chic)!

Οι βιτρίνες είναι εντυπωσιακά έπιπλα,έχοντας ένα πλεονέκτημα αποθηκευτικού χώρου στα ντουλάπια και συγχρόνως να εκθέσετε τα σερβίτσια  και τα ποτήρια στη  βιτρίνα μ’επένδυση  τζάμι.  Είναι το έπιπλο που είτε είναι μεγάλο είτε μικρότερο  θα συνοδεύει την τραπεζαρία σας με διαχρονικό στυλ. Επέλεξα να σας δείξω βιτρίνες στο λευκό τους χρώμα σε shabby chic style,που πολλές από εσάς προτιμάτε στη διακόσμηση του χώρου σας.  

Αν η τοποθέτηση της  γίνει στη σωστή θέση και την γεμίσετε με διακοσμητικά αντικείμενα θα είναι σαν ένα ακριβό κόσμημα στο χώρο σας και ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με ένα τραπέζι σε rustic style  και καρέκλες με επένδυση υφάσματος όπως βλέπετε στην εικόνα. Είναι σικ, καθαρή και μοναδική διακόσμηση.

Το λευκό χρώμα στα έπιπλα και με την ανάλογη διακόσμηση που θα κάνετε θα προσθέσετε περισσότερο φωτεινότητα ακόμα και στις  πιο μικρές πτυχές στο χώρο σας.

Όλα συναντώνται σε ένα τέλειο σκηνικό στο χώρο της τραπεζαρίας. 

Είνα υπέροχο να βλέπετε μια εικόνα σαν αυτή, όπου υπάρχει αισθητική ομορφιά σε αφθονία, και που μπορεί να συνδυαστεί μόνο με την κομψότητα και την βαρύτητα της απλότητας.

Οι βιτρίνες διαφέρουν από άλλα έπιπλα σε ορισμένες λειτουργίες, λόγω του πρακτικού σχεδιασμού τους. Η γυάλινη επένδυση στα πορτάκια, σας δίνει την δυνατότητα να φυλάξετε τ’αντικείμενα σας από τη σκόνη, τις αλλαγές θερμοκρασίας, την υγρασία και ταυτόχρονα, όλα τα πιάτα,τα ποτήρια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα θα είναι πάντα μπροστά στα μάτια σας.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε στη τραπεζαρία σας ή στη κουζίνα αν είναι ενιαίος ο χώρος και να την γεμίσετε με πολύχρωμα πιάτα ή ένα κατάλευκο σερβίτσιο.

Επίσης, μια βιτρίνα αντίκα που είναι βαμμένη στο λευκό χρώμα,είναι το κατάλληλο έπιπλο όταν το σπίτι σας, είναι είναι διαμορφωμένο σε ρομαντικό shabby chic style.

Ακόμα και η πιο κλασσική βιτρίνα μπορεί να δώσει χαρακτήρα και άποψη στο κατάλευκο χρώμα σε συνδυασμό με το τραπέζι στο φυσικό του χρώμα και τις ανάλογες καρέκλες.

Με το “shabby chic style”, διακόσμησης θα αλλάξετε τη διάθεσή σας, θα ξεφύγετε από αυστηρές ψυχρές γραμμές και θα έχετε καταφέρει ένα ευχάριστο και ανάλαφρο αλλά συνάμα φινετσάτο στύλ στο σπίτι σας.

Δώστε νέα πνοή στο σπίτι γιατί μαζί με αυτό θα ανανεωθείτε και εσείς!

This Post Has One Comment

  1. Πολύ όμορφες προτάσεις. Και αυτό το στυλ πράγματι σου αλλάζει την διάθεση. Ευχαριστούμε Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu