Μοντέρνα υπνοδωμάτια!

Για ένα ευχάριστο και ξεκούραστο από τον ύπνο πρωινό ξύπνημα απαραίτητη προυπόθεση είναι ένα καλό κρεβάτι με όλες τις δυνατές προδιαγραφές και τις κατάλληλες επιλογές διακόσμησης προσαρμοσμένες στο προσωπικό σας γούστο.
Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με ένα ποιοτικό κρεβάτι. Υπάρχουν πολλά μοντέρνα κρεβάτια μ’επένδυση υφασμάτινη ή καπιτονέ ή με μεγάλες μαξιλάρες. Κρεβάτια κατασκευασμένα για να αντέχουν μία ζωή, από υψηλής ποιότητας υλικά, σχεδιασμένα για να συνδυάζουν την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Φροντίστε ώστε να συνδυάσετε το κρεβάτι σας με το κατάλληλο στρώμα και τα ποιοτικότερα  για να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας άπειρες στιγμές ξεκούρασης.

Η πλάτη του τοίχου είναι με ξύλινη επένδυση δίνοντας ένα πιο ζεστό περιβάλλον στο υπνοδωμάτιο. Επίσης υπάρχουν δύο λάμπες οροφής για το απαραίτητο φώς στο χώρο. Όλα τα χρώματα είναι σε γήινους τόνους με μικρές πινελιές στο μαύρο.

Μέσα από την γήινη χρωματική γκάμα,το γκρί χρώμα επικρατεί και συνδυάζεται με το μπέζ χρώμα του κρεβατιού και τα δύο ξύλινα κομοδίνα. Το κεφαλάρι είναι με υφασμάτινη επένδυση υψηλής ποιότητας.

Και εδώ η ξύλινη επένδυση στον τοίχο ξεχωρίζει και δημιουργεί αντιθέσεις με τα λευκά κομοδίνα και τα γκρί μαξιλάρια του κρεβατιού.

Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι το ίδιο ακριβώς χρώμα με την επένδυση στον τοίχο. Οι τρείς λάμπες οροφής δίνουν μια μοντέρνα πινελιά διακόσμησης μαζί με το στρογγυλό τραπεζάκι αντί για κομοδίνο.Είναι μια υπέροχη πρόταση για την διακόσμηση του υπνοδωματίου. 

Το ήρεμο μπεζ χρώμα είναι ουδέτερο και ανήκει στα μόνιμα κλασικά. Χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό των χώρων τόσο συχνά όσο το μαύρο, το λευκό ή το γκρι. Για ένα ενα ωραίο υπνοδωμάτιο επιλέξτε αυτούς τους χρωματισμούς.

Μοντέρνα λιτή γραμμή κρεβατιού στο απαλό γκρί χρώμα.

Μοντέρνα υπνοδωμάτια!

Οι γήινες αποχρώσεις είναι κατάλληλες για ένα ήρεμο υπνοδωμάτιο. Οι παστέλ μπεζ αποχρώσεις συνδυάζονται μοναδικά με μεταλλικές λάμψεις.

Εάν το υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και φωτισμένο, τότε μπορείτε να έχετε τον τοίχο του κρεβατιού σε πιο σκούρα χρώματα δημιουργώντας ισορροπημένες αντιθέσεις χρωμάτων.

Ιδιαίτερα ελκυστικά είναι τα κρεβάτια σε ζεστά καφέ χρώματα. Αυτή  η εσωτερική διακόσμηση του υπνοδωματίου με τον ροδακινί-μπέζ τοίχο την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και ακριβή. 

Υπνοδωμάτια με ρομαντική διάθεση!

Το girly pink είναι διαχρονικό και μία γλυκιά και ήρεμη απόχρωση για το υπνοδωμάτιο. Το λευκό στην περίπτωση αυτή «επιβάλλεται».

Ένα δωμάτιο διακοσμημένο σε μπεζ-λευκό  θα φανεί όμορφο και ελκυστικό.

Διακοσμήστε ένα άνετο υπνοδωμάτιο σε ουδέτερο χρώμα με ανοιχτό τυρκουάζ και συνδυάστε κουρτίνες, μαξιλάρια και μια κουβέρτα σε ουδέτερα χρώματα.

Close Menu