Νέα μοντέλα κουζίνας για το 2021!
Τι χρώμα θα επιλέγατε για την κουζίνα σας; Ποιά θα ήταν η πρώτη σας επιλογή; Οι περισσότεροι τα πρώτα  χρώματα που θα σκεφτούν είναι τα ουδέτερα και τα γήινα χρώματα. Είναι μια καλή και ασφαλής επιλογή δεδομένου ότι μπορείτε να συνδυάσετε με πολλά άλλα χρώματα και αντικείμενα το χώρο της κουζίνας και αν είναι ενιαίος ο χώρος και με  τα υπόλοιπα έπιπλα. Αν είστε σε φάση που θέλετε ν’ανακαινήσετε την κουζίνα σας ή πρόκειται να την φτιάξετε,δείτε το άρθρο που ετοίμασα για εσάς. Νέες εικόνες για την χρονιά του 2021 και ιδανικές λύσεις για τα χρώματα της κουζίνας.

Εδώ βλέπετε το γκρι χρώμα στα ντουλάπια αλλά αν παρατηρήσετε περισσότερο θα δείτε την γήινη αίσθηση αυτού του χώρου. Όχι μόνο τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας αλλά και το δάπεδο  σίγουρα είναι ένα έργο τέχνης. Συμπληρώστε με έπιπλα στα χρώματα που βλέπετε και αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της εικόνας όπου είναι και η προσωπική μου διακοσμητική άποψη.

Η συνολική αισθητική και διακόσμηση του σπιτιού σας εξαρτάται από  την κουζίνα, ειδικά στις σύγχρονες κατοικίες όπου η κουζίνα συνδέεται άμεσα με το σαλόνι.

Αν κάνετε αλλαγή στα πορτάκια των ντουλαπιών της κουζίνας, αλλάζετε  τελείως την αισθητική της. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε  διαφορετικές ποιότητες και υφές, ή γυάλινα φύλλα με αμμοβολή ή χωρίς.
Πορτάκια σε απόδοση ματ ή γυαλιστερή σε διαφορετικές αποχρώσεις.Ο συνδυασμός ακρυλικού με πορτάκια σε υφή ξύλου,λουστραριστά ή λακαριστά, είναι μερικές απο τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.
Κουζίνα με ελκυστικές,καθαρές γραμμές και σύγχρονη αίσθηση. Ενώ μοιάζει με κλασικό σχέδιο, αναμιγνύεται με ανοξείδωτο ατσάλι για μια πιο βιομηχανική αίσθηση.
Κουζίνα σε φυσικό καπλαμά δρυς και λακαριστές επιφάνειες.

Συνδιασμός λευκού και γκρι ακρυλικού

Ένα μοντέλο κουζίνας με ήπιες χρωματικές αντιθέσεις, διακριτική κομψότητα, χωρίς λαβές. Εδώ κυριαρχούν τα κρεμαστά επί τοίχου ντουλάπια τα οποία φτάνουν έως την οροφή και στην συνέχεια του πάγκου σε γωνία γάμα,όπου χρησιμοποιείται και για τραπέζι.Οι μαρμάρινες πλάκες κάνουν ιδιαίτερη αντίθεση και συνδυάζονται άψογα στο γενικό σύνολο των χρωμάτων της κουζίνας.

Εδω βλέπετε να κυριαρχούν δύο διαφορετικά χρώματα το απαλό ανθρακί και το κρεμ ματ. Οι πινελιές στο μαύρο χρώμα στα σκαμπό και τα φωτιστικά συνθέτουν μια  λιτή και απέριττη, κουζίνα φτιαγμένη από ποιοτικά υλικά και προσοχή στις λεπτομέρειες.Τα φωτισμένα ανοιχτά ντουλάπια δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο της κουζίνας.

Το 2021 θέλει την κουζίνα, σε διακριτικές αποχρώσεις με το χακί και γκρί, μέσα από μίξεις με άλλα χρώματα, να αναδεικνύονται τα μεγάλα φαβορί.

Κοιτάξτε πόσο κομψό είναι αυτό το σχέδιο κουζίνας ,υλικό υψηλής στιλπνότητας για τα ντουλάπια, τα συρτάρια και την κουζίνα που εκσυγχρονίζεται με τον εξοπλισμό και τα διακοσμητικά στοιχεία(βλέπετε δεξιά της εικόνας)…

Στις τάσεις του interior και της διακόσμησης πολύ συχνά συναντάμε κουζίνες με διχρωμία.

Αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό στα πάνω και στα κάτω ντουλάπια είτε χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά ακόμα και με διαφορετικές υφές.

Ολόκληρος αυτός ο χώρος είναι κολακευμένος από τις καθαρές γραμμές και την όμορφη χρωματική παλέτα που επέλεξαν γι’αυτό οι διακοσμητές. Ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων είναι μία σίγουρα καταπληκτική επιλογή.

Το γκρί με το λευκό είναι τα χρώματα που ταιριάζουν τόσο σε μια μοντέρνα, σύγχρονη, high-tech κουζίνα όσο και σε μια παραδοσιακή δημιουργώντας κάθε φορά την ανάλογη ατμόσφαιρα. Τα τελευταία χρόνια οι γκρι και οι λευκές κουζίνες έγιναν πολύ δημοφιλείς.

Συνδυασμός λάκα και λούστρο.

Το ουδέτερο χρώμα είναι πραγματικά όμορφο και προσαρμόζεται σε οτιδήποτε τοποθετείτε γύρω ή δίπλα.

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό κουζίνας που προβάλλει καθαρές γραμμές μαζί με αριστοκρατικό σχέδιο χρωμάτων.

Η διχρωμία στην κουζίνα  μπορεί να σας δώσει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα γκρι χρώμα στον τοίχο, απαλό χακί στα πάνω ντουλάπια της κουζίνας ,συνδυάζονται με τα  δρύινα κάτω ντουλάπια. Ένα σετ πιάτων στα χρώματα μαύρου γκρί  θα δημιουργήσει την πινελιά στο τραπέζι της κουζίνας σας.

Το σκούρο πάτωμα δίνει έμφαση στα πιο ανοιχτά χρωματιστά υλικά πάνω από αυτό. Για παράδειγμα, τα ντουλάπια της κουζίνας, ο νεροχύτης και το τραπέζι της κουζίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu