Πολυθρόνες και Μπερζέρες στη διακόσμηση!

Γήινοι χρωματικοί τόνοι!

Οι πολυθρόνες δίνουν χαρακτήρα στην διακόσμηση και άνεση στην καθημερινότητα μας.Η πολυθρόνα είναι απαραίτητο και χρήσιμο έπιπλο για την διακόσμηση του σαλονιού και κάθε χώρου και σίγουρα δεν λείπει από καμία κατοικία. Σε οποιοδήποτε χώρο και αν τοποθετηθούν οι πολυθρόνες σίγουρα θα βρουν την χρησιμότητα τους. Όταν όμως συνδυάζουν ιδιαίτερη αισθητική , άνεση και σχεδιασμό, τότε γίνονται κομμάτι αισθητικής. Για μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι στρώστε τα χαλιά σας και απλώστε τα ριχτάρια μαζί με μαξιλαράκια στο χώρο σας.  

Οι πολυθρόνες αλλάζουν όλο το ύφος και τη διακόσμηση σε ένα καθιστικό – σαλόνι και δίνουν διαφορετικά στυλ ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε. 

Συνδυάστε λοιπόν την ιδιαιτερότητα που σας ταιριάζει και προσαρμόστε τα κατάλληλα χρώματα στο χώρο σας.

   Χρειάζεστε μόνο μια πολυθρόνα για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Αν επέλεγα για μένα προσωπικά πολυθρόνα θα ήταν αυτή που βλέπετε στην εικόνα με την μεγάλη και ψηλή πλάτη σάυτό το χρώμα. Μου αρέσουν γενικότερα τα ουδέτερα χρώματα και είναι μέσα στις επιλογές μου όπως το χαλί ,το πλεκτό μπέζ πουφ,το καρό ριχτάρι,η επιδαπέδια λάμπα καθώς και τα μαξιλαράκια.

Η τοποθέτηση της θα γίνει ανάλογα με το δωμάτιο και τον χώρο που διαθέτετε.Όσο για την διακόσμηση του να είστε σίγουρες ότι όσο πιο απλή τόσο πιο άνετη.Διακοσμήστε με cozy μαξιλαράκια και ένα παχύφυτο για να δώσετε μια φρεσκάδα πρασίνου στον χώρο σας.

Γκρί τόνοι!

Ιδανικό χρώμα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, είναι το γκρί. Δείχνει όμως απίστευτη η πολυθρόνα σε οποιοδήποτε χρώμα. Πρόκειται για μια πολυθρόνα που (γράφει πάνω της την άνεση) και αποτελεί την κορύφωση του  interior design .

Επιλέξετε μια πολυθρόνα  στο χρώμα της μέντας . Είναι το χρώμα που συνδυάζεται πολύ εύκολα με το λευκό,το γκρί, το καφέ και το μαύρο. 

Μία άλλη αγαπημένη στόφα είναι τα καρό.σε γήινους τόνους. Όλοι οι τόνοι του  δένουν με το γκρί και το μαύρο.

Η επιλογή μιας πολυθρόνας είναι ένας τρόπος  για να εντάξετε στον χώρο σας τον «δικό σας προσωπικό χώρο» όπου θα μπορείτε να χαλαρώνετε.

Ό,τι κι αν επιλέξετε είναι σημαντικό να ταιριάζει στην αισθητική και την προσωπικότητά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε και να το εντάξετε αρμονικά στην διακόσμησή σας.

Close Menu