You are currently viewing Πώς να διακοσμήσετε με στυλ το τραπεζάκι του σαλονιού σας!

Θέλετε ένα όμορφο στολισμένο τραπεζάκι στο σαλόνι σας; Μπορείτε με διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και μ’ένα δίσκο να δημιουργήσετε ένα οργανωμένο και με στυλ τραπεζάκι σαλονιού.Ο δίσκος είναι ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει στην οργάνωση των στοιχείων και με τον τρόπο που θα δείτε θα συμβάλλει σε μια πιο όμορφη και κομψή εικόνα.

Αν το τραπεζάκι μας έχει κάποιο ράφι,ή είναι διπλό τότε ο χώρος είναι αρκετός και θα μπορείτε να κάνετε περισσότερο styling. Σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε να έχετε στην επιφάνεια του τραπεζιού,ώστε να μην είναι φορτωμένο.  Οι ανάγκες σας θα καθορίσουν το μέγεθος αλλά και το στιλ του δίσκου που θα επιλέξετε.

Ο δίσκος θα πρέπει να είναι χωρισμένος με νοητές γραμμές σε τμήματα. Τα τμήματα αυτά καλό θα ήταν να αποτελούνται από αντικείμενα με διαφορετικά μεγέθη και ύψη.

Αν ο χώρος σας είναι μοντέρνος τότε ένας δίσκος animal print η ένας μεταλλικός  είναι ιδανικός. Αυτό που θα προσέξετε είναι ο δίσκος να είναι χρωματικά αρμονικός με την υπόλοιπη διακόσμηση για να δώσετε ένα κομψό στυλ.

Ο δίσκος θα πρέπει να είναι χωρισμένος με νοητές γραμμές σε τμήματα. Τα τμήματα αυτά καλό θα ήταν να αποτελούνται από αντικείμενα με διαφορετικά μεγέθη και ύψη.

Εδω στην εικόνα βλέπετε τα διακοσμητικά στοιχεία πως τοποθετούνται ανάλογα με το ύψος τους.  Η οργάνωση τους  θα πρέπει να γίνει με στυλ και με τρόπο  ώστε να εξυπηρετείστε δίνοντας παράλληλα ένα αισθητικό αποτέλεσμα.

Αντικείμενα που μπορείτε να προσθέσετε  είναι σίγουρα ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια,κεριά και βιβλία.

Η τοποθέτηση βιβλίων κάτω από ένα διακοσμητικό στοιχείο θα δώσει σίγουρα χρώμα αλλά και ύψος.

This Post Has 2 Comments

  1. Ρεβέκκα

    Μπράβο Μαρία όλα τελεια!!!

Αφήστε μια απάντηση