Αξεσουάρ και δίσκοι στη διακόσμηση του μπάνιου!
Σ’ένα καθαρό και τακτοπιημένο μπάνιο μπορείτε να κάνετε διακόσμηση με δίσκους σερβιρίσματος. Πραγματικά θ’αλλάξει εντελώς ο χώρος και θ’ αποπνέει έναν αέρα σωστής υγιεινής και υπέροχης διακόσμησης. Δείτε στις παρακάτω εικόνες πως  μπορείτε να βάλετε σε δίσκο τ’αξεσουάρ μπάνιου και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής και συγχρόνως να διακοσμήσετε με εντυπωσιακό τρόπο το μπάνιο σας.

Ένας δίσκος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διακόσμηση του μπάνιου. Σε οποιοδήποτε σχήμα και σχέδιο(εσείς θ’αποφασίσετε) ανάλογα με το στυλ που θέλετε. Μπορεί να είναι μοντέρνο,vintage,ή απλά ένας δίσκος. Με τ’ ανάλογα κεριά, με τα γλαστράκια και τα βαζάκια μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας ξεχωριστό.

Ένας δίσκoς με καθρέπτη, θα δώσει την αίγλη και την φινέτσα   στο μπάνιο σας .Προσθέσετε, όμορφα εντυπωσιακά βαζάκια με βαμβάκι, μπατονέτες και σαπονάκια.

Τακτοποιήστε τα καλλυντικά σας σε δίσκους σερβιρίσματος, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε κάθε φορά.

Αν πάλι σας αρέσει η διαφάνεια στα αξεσουάρ του μπάνιου τότε προτιμείστε μεγάλα γυάλινα δοχεία και βάλτε  βαμβάκι σαπούνια σ’ένα vintage δίσκο επάνω.

Όλα αυτά τα αξεσουάρ υπάρχουν σε μεγάλη διαθεσιμότητα σε καταστήματα που έχουν είδη δώρων κτλπ.Βάλετε διαφορετικά χρώματα στα σαπουνάκια μέσα στη διάφανη γυάλα.Θα έχετε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένας δίσκος επάργυρος θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο το χώρο.

Στον χώρο του μπάνιου αν θέλετε ν’ αποπνέει φρεσκάδα και μοντέρνες νότες,μπορείτε να το επιτύχετε προσθέτοντας ένα δίσκο. 

Οι δίσκοι σερβιρίσματος, vintage ή μοντέρνοι, από καθρέφτη ή μεταλλικοί, είναι η πιο σικ ιδέα για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας.

 Μέσα σ’ένα μικρό επάργυρο δίσκο βάλτε κάποιο μπουκάλι άρωμα, κεράκια και ένα μικρά βαζάκια σωλήνες με λουλούδια.  

 Βάλτε ένα  βαζάκι με λουλούδια για χρώμα και ένταση στο χώρο.

Ακόμα και οι πετσέτες χειρός αν τυλιχθούν (ρολά) όπως στην εικόνα μπορείτε να τις βάλετε σ’ένα δίσκο μ’επιφάνεια μαρμάρου.

Close Menu