Καναπέδες σαλονιού στο γκρι και μαύρο χρώμα!

  Το γκρι και το μαύρο χρώμα στην επιλογή για τους καναπέδες σας, είναι δύο πολύ δυναμικά και επιβλητικά χρώματα. Ειδικά το γκρί χρώμα στους καναπέδες είναι το “νέο μαύρο”και ο γκρι καναπές το νέο hit στη βιομηχανία του επίπλου.Ας ξεκινήσουμε με το κλασικό μαύρο χρώμα,που δεν σβήνει ποτέ από τη διακόσμηση ενός χώρου. Αν επιλέξετε μάυρο χρώμα στο καναπέ σας, σκεφτείτε την αγορά ενός ακριβού και στερεού υλικού με ποιοτική επένδυση στο ύφασμα.

Ένας κομψός καναπές σε μοντέρνα γραμμή είναι μοναδικός αν τον συνδυάσετε μ’ένα επίσης τραπεζάκι με μεταλλική επιφάνεια και ποδαράκια. Η συλλογή διαφόρων πινάκων στον τοίχο και τα διάφορα χρώματα στα μαξιλαράκια φαίνονται εξαιρετικά στη διακόσμηση ενός καθιστικού στο χώρο σας.

Οι μαύροι καναπέδες είναι αξιοσημείωτοι για την ακριβή και εντυπωσιακή εμφάνιση τους. Συμπληρώστε μια βιβλιοθήκη με μεταλλικό μαύρο σκελετό και ξύλινα ράφια στο μαύρο χρώμα.

 Τα  έπιπλα με επένδυση σε μαύρο χρώμα φαίνονται εξαιρετικά στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ειδικά αν έχετε ξύλινα πατώματα ανοιχτού χρώματος. Αν τοποθετήσετε μαύρο καναπές τότε η επιλογή σας στα διακοσμητικά στοιχεία θα πρέπει να είναι μετρημένη και σωστή και έτσι θα έχετε ένα πολυτελές εσωτερικό διάκοσμο.

Για όσους επιθυμούν μια πιο minimal διακόσμηση και αγαπούν ιδιαίτερα το μαύρο χρώμα,οπως βλέπετε στην εικόνα είναι μια εξαιρετική ιδέα να την εφαρμόσετε και εσείς.

Γκρι χρώμα στους καναπέδες!

 Το γκρι χρώμα ανήκει στην ομάδα των ουδέτερων τόνων.

Είναι το χρώμα που εύκολα μπορείτε να το εντάξετε στο χώρο σας ακόμα και δεν είστε ειδικός στη διακόσμηση. Έχει αυτή την ιδιαιτερότητα να συνδυάζεται με μεγάλο φάσμα χρωμάτων.

 Οι ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι κάνουν την επίπλωση των δωματίων ακόμη ευκολότερη.

Ο γκρι καναπές σε όλες τις αποχρώσεις του  εναρμονίζεται άψογα με μια πολύ πλούσια παλέτα χρωμάτων.

Τα γκριζωπά υφάσματα έχουν μια μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει και σε σπίτια με μια πιο εκλεπτυσμένη διακόσμηση και εσωτερικούς χώρους με πολλά αξεσουάρ.

 Για το σαλόνι σας με γκρι κανπέ  χρησιμοποιήστε ένα τραπέζι που θα τονίσει το μοντέρνο στυλ διακόσμησης. Για να γίνει αυτό, θα δώσετε το πλεονέκτημα στα φυσικά υλικά ακόμα και σε γυαλινα στοιχεία. Παραδείγματα τέτοιου είδους σύγχρονων υλικών είναι το γυαλί και  το μάρμαρο.

Οι καναπέδες με γκρι χρώματα έχουν κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Είναι επομένως φυσικό να θέλετε να συνοδεύσετε αυτά τα έπιπλα με αξεσουάρ σε ένα σύγχρονο στυλ. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και πάρτε ιδέες διακόσμησης για το δικό σας χώρο.

Για ένα καθιστικό με καναπέ σε ανοιχτό γκρι χρώμα καπιτονέ , επιλέξτε ένα ξύλινο τραπέζι καφέ το χρώμα του οποίου είναι σχετικά σκοτεινό για να τονίσει το φυσικό υλικό.

Close Menu