Το μάρμαρο στη διακόσμηση του μπάνιου!

Το μάρμαρο είναι ένα φυσικό υλικό, που  ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Στην κατηγορία αυτή είναι τα ξύλα και τα μάρμαρα. Αυτό που αλλάζει με την εποχή είναι οι τάσεις. Είναι ένα ανθεκτικό στο χρόνο πέτρωμα,ένας  ζωντανός οργανισμός που μας παρέχει  η φύση.Γίνεται η 
 απαραίτητη επεξεργασία καθώς και κοπή ώστε να έρθει στο χώρο σας και να καλύψει τις επιφάνειες που επιθυμείτε. Είναι το υλικό που θα δείτε σήμερα για το μπάνιο σας. Λευκό μάρμαρο με μαύρα-γκρί νερά καλύπτουν το εσωτερικό του μπάνιου και συνδυάζεται απόλυτα με το ξύλο.Η αντίθεση των πλακιδίων στο πάτωμα δημιουργεί μια μοντέρνα  πινελιά.

Αυτή η  εικόνα που βλέπετε είναι η συνέχεια της πρώτης . Εδω φαίνεται όλη η φωτογραφία του μπάνιου.

Επειδή το κόστος του μαρμάρου είναι ακριβό,μπορείτε να επιλέξετε την απομίμηση τους.Θα δείτε πλακάκια που μιμούνται τη φυσικότητα του μαρμάρου με μεγάλη επιτυχία.

Μαρμάρινη επένδυση σ’ένα μικρό μπάνιο, ακόμα και στο σημείο της ντουζιέρας.Τα μεγάλα και πρακτικά ντουλάπια είναι επενδυμένα με ξύλο που συνδυάζεται με τα νερά του μαρμάρου.

Χρώματα ιδανικά για ένα μπάνιο όπως το χρώμα του ξύλου,το γκρί και  το μαύρο κάνουν ένα απίστευτο συνδυασμό με τις πλάκες μαρμάρου.

Αν έκανα ανανέωση στο δικό μου μπάνιο αυτή η εικόνα θα ήταν στις επιλογές μου.

Μπορείτε να επιλέξετε στον ίδιο χώρο δύο διαφορετικά υλικά όπως μάρμαρο και πλακίδια για την επίστρωση του τοίχου στην ντουζιέρα σε διαφορετικό χρώμα και σχήμα.

Το μάρμαρο σε λευκό με γκρι νερά ή σε γκρι με λευκά νερά είναι της μόδας. Πέραν τούτου είναι και απόλυτα διαχρονικό. 

 Αν είστε λάτρεις των φυσικών υλικών και  τη μοναδικότητας τους, τότε απλά αφήστε τη φύση να σας ταξιδέψει στη μαγεία της..

Close Menu