You are currently viewing Ρομαντική κρεβατοκάμαρα!

Η κομψότητα η διαχρονικότητα και το γούστο κυριαρχούν στα υπνοδωμάτια που θα δείτε παρακάτω στις εικόνες. Δέκα διαφορετικές διακοσμητικές ιδέες για να δημιουργήσετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας.

Μία ρομαντική δημιουργία κρεβατοκάμαρας  απο μασίφ ξύλο με σκαλίσματα σε συνδυασμό με την Βιεννέζικη ψάθα στο προσκέφαλο του κραβατιού. Εκπέμπει μια διαχρονική κομψότητα, αναδεικνύοντας την ομορφιά του ατόφιου ξύλου. 

Η κλασική υφή, με τις  κομψές γραμμές της και το υπέροχο χρώμα στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας παραπέμπει σε μια ρομαντική εποχή.

 Ο υπέροχος συνδυασμός του ξύλου σε χρώμα υπόλευκης πατίνας με το βελούδινο ύφασμα στο κεφαλάρι συνθέτει ένα αποτέλεσμα ζεστασιάς και ρομαντικής διάθεσης στο χώρο.

Εδω φαίνονται τα κομψά έπιπλα της κρεβατοκάμαρας από την επάνω φωτογραφία. Η συρταριέρα με μεταλλικές λεπτομέρειες στα πόμολα και ο καθρέπτης με την πολυθρόνα συμπληρώνουν όλη την διακόσμηση στο χώρο του υπνοδωματίου.

Κλασική ντουλάπα με εσωτερικό καθρέπτη.Τα σκαλίσματα έχουν πατίνα σε χρυσό χρώμα.

Για εσάς που αγαπάτε το κλασικό έπιπλο απογειώστε την αισθητική σας με ένα σετ μπουντουάρ για το υπνοδωμάτιο σας.
Για εσάς που θέλετε η κρεβατοκάμαρα σας να είναι πάντα επίκαιρη με κομψές και λεπτές  γραμμές. Το κεφαλάρι αλλά και το κάτω μέρος του κρεβατιού είναι  με υφασμάτινη επένδυση και λεπτομέρειες στο κούμπωμα .
Εντυπωσιακά μοναδική η κρεβατοκάμαρα αυτή αποπνέει αέρα κλασικής φινέτσας και απαράμιλλης κομψότητας δημιουργώντας υπέροχους χώρους.

 Οι ιδιαίτερες  λεπτομέρειες περιμετρικά του κρεβατιού αλλά και στα συνοδευτικά έπιπλα που την πλαισιώνουν υποστηρίζουν την κλασική της προσωπικότητα.

Μία κρεβατοκάμαρα όπου ο ζεστός συνδυασμός των υλικών και ο καινοτόμος σχεδιασμός της δίνουν μία αίσθηση αρμονίας και μεγαλείου στο χώρο.

Αφήστε μια απάντηση