Αέρινα υπνοδωμάτια στο ρυθμό της άνοιξης και του καλοκαιριού(μέρος 2)!

Αν θέλετε να διαμορφώσετε ένα ήρεμο και ήσυχο εσωτερικό, τότε θα πρέπει να επιλέξετε στο μπλε χρώμα του αέρα.

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός σας χώρος και έχει σημασία να είναι  άνετο και φωτεινό. Μπορεί να είναι  ουδέτερο παστέλ ή πιο σκούρα χρώματα. Σήμερα θα σας παρουσιάσω το απαλό baby bleu color,που είναι ίσως από τα πιο ιδανικά χρώματα,προσδίδοντας στη διακόσμηση ένα αρμονικό και πλήρες εσωτερικό αποτέλεσμα. Όλη η διακόσμηση του υπνοδωματίου μπορεί να κρύβεται σε μια ταπετσαρία. Ένα  φλοράλ σχέδιο θα δώσει στυλ και τα υπόλοιπα έπιπλα μπορούν να κινηθούν σε απλούς τόνους, κάνοντας την επιλογή όλων των υπολοίπων εύκολη υπόθεση.

Μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος όπου τοποθετούνται τα κομοδίνα.

Συμπληρώνουν την συνολική όψη του δωματίου και την διακόσμηση.

Προσθέτοντας τα διακοσμητικά και τις προσωπικές σας πινελιές,γίνονται πολύ εντυπωσιακά.

Μην ξεχνάτε ότι τα έπιπλα αυτού του χρώματος φαίνονται καλύτερα σε συνδυασμό με τους ελαφρούς τοίχους και το πάτωμα, για ένα καλύτερο και πιο αρμονικό αποτέλεσμα. 

Το μπλε-σιέλ χρώμα είναι ένα από τα πιο πανέμορφα και πολυτελή στην παλέτα χρωμάτων.

Προσαρμόστε τα χρώματα στον χώρο σας . Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι στο σιέλ χρώμα και το κομοδίνο. Συμπληρώνεται από το κρέμ στο χρώμα φωτιστικό  και τα μαξιλαράκια στο κρεβάτι στο  λευκό χρώμα.

 Στο φόντο των ουδέτερων τοίχων θα δείτε αρμονικά έπιπλα.Ιδιαίτερα εντυπωσιακά σε τέτοια περιβάλλοντα φαίνονται κρεβάτια, κομοδίνα και τα υφάσματα στο baby bleu color, ελαφρού και πιο  σκούρου χρώματος.

Σ’ ένα τέτοιο δωμάτιο, μπορείτε να χαλαρώσετε,επειδή ένας τέτοιος τόνος έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά  είναι τα κλινοσκεπάσματα τα μαξιλαράκια και τα κάδρα πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού. Όλο και περισσότεροι αναζητούν να έχουν στο υπνοδωμάτιο τους αυτό το ειρηνικό και χαλαρωτικό χρώμα.

 Κομοδίνο και ρολόι πάνε πακέτο. Είναι το απαραίτητο στοιχείο που θα βάλει τα “πράγματα στην ώρα τους.” Μικρά μινιμαλιστικά ρολόγια σε χρώματα που ταιριάζουν στην διακόσμηση σας γίνονται απαραίτητα.

Σ’ένα φωτεινό δωμάτιο μ’ ένα συγκεκριμένο χρώμα στο κρεβάτι σας,δώστε  μικρές πινελιές σε όλο το διάκοσμο τοποθετώντας δίπλα στο κομοδίνο σας, μια λάμπα στο μπλε χρώμα ή ακόμα δημιουργείστε μια γωνιά με αντικείμενα που να κυριαρχεί αυτό το χρώμα.

Χρησιμοποιήστε για την διακόσμηση στο κομοδίνο βάζα μικρά με λουλούδια,βιβλία,ρολόγια,κορνίζες με προσωπικές σας φωτογραφίες,ίσως και έναν όμορφο δίσκο για να τοποθετήσετε το διακοσμητικά σας μέσα.

 Η αναπαυτική πολυθρόνα μέσα στο υπνοδωμάτιοι και η συρταριέρα, σ’αυτό το υπέροχο χρώμα με τους κατάλληλους συνδυασμούς και  αξεσουάρ θα «δείξει» καλύτερα στο σύνολο της διακόσμησης.

Οι δικές μου προτάσεις στα διακοσμητικά αντικείμενα!

 Υπάρχουν πολλές όμορφες μπλε αποχρώσεις. Ουδέτερα γκρίζα-μπλε, απαλά ουράνια, εντυπωσιακά χρώματα γαλάζιου ή αραβοσίτου θα είναι κατάλληλα για διακόσμηση των τοίχων στο υπνοδωμάτιο αλλά και στα έπιπλα,όπως το κρεβάτι,συρταριέρα,πολυθρόνα,κομοδίνο,σκεπάσματα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Τα διακοσμητικά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη διαδικασία της διακόσμησης. Συμπληρώνουν την συνολική όψη και προσθέτουν τις πινελιές αυτές που όλοι αγαπούμε τόσο πολύ.

Βασικό στοιχείο στη διακόσμηση του κομοδίνου σας είναι το φωτιστικό, το οποίο μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σύνολο της διακόσμησης του υπνοδωματίου σας.

Κομοδίνα σε διαφορετικά χρώματα συνδυάζονται με έπιπλα σε ουδέτερους τόνους και με διακοσμητικά στοιχεία μέσα από την χρωματική παλέτα του μπλε,τονίζουν και δίνουν έμφαση στη διακόσμηση του υπνοδωματίου!

Close Menu