Διακόσμηση μέσα απο την χρωματική παλέτα του πράσινου!

Άλλη μια χρονιά που το πράσινο χρώμα είναι τάση για την διακόσμηση στο σπίτι…και αυτό είναι γιατί το πράσινο αποτελεί ένα χρώμα-πασπαρτού. Οι πολλές αποχρώσεις του ταιριάζουν άψογα με τα περισσότερα χρώματα. Αν σας ενδιαφέρει και  θέλετε να δώσετε χρώμα στο σπίτι σας, πάρτε έμπνευση μέσα από την χρωματική παλέτα του πράσινου. Για μοντέρνα και πιο ρομαντικά σπίτια επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις. Σε κλασικά σπίτια το σκούρο και το πιο ανοιχτό χρώμα(mint) σε minimal σπίτια. 

Έπιπλα-κονσόλα-συρταριέρα!

Μπορείτε πολύ εύκολα να στηρίξετε τη διακόσμηση του χώρου σας στο πράσινο χρώμα.  Επιλέξτε το για ένα μέρος του τοίχου του σπιτιού σας ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έπιπλο όπως στην φωτογραφία. Αυτό που δίνει έμφαση στο έπιπλο είναι το τελείωμα με στένσιλ στο χρυσό χρώμα. Μια βελούδινη πολυθρόνα θα συμπληρώσει τη διακόσμηση στο χώρο σας. 

Δείτε τη συρταριέρα βαμμένη στο σκούρο πράσινο κυπαρισσί χρώμα με τα χρυσά πομολάκια πόσο εντυπωσιακή είναι .Το συγκεκριμένο χρώμα φέτος κάνει την εμφάνισή του στους τοίχους, στα έπιπλα, στα διακοσμητικά του σπιτιού και  αρέσει ιδιαίτερα γιατί συνδυάζεται εύκολα με πολλές αποχρώσεις.

Γωνία του σπιτιού!

Μετατρέψετε ένα χώρο του σπιτιού σε μια όαση χαλαρότητας και ευχαρίστησης, βάψτε τους τοίχους του σε μια απόχρωση πράσινου. Συμπληρώστε με γλάστρες και μια  μπαμπού πολυθρόνα,δημιουργώντας μια ξεχωριστή γωνία…και δείτε   αμέσως τη διαφορά στο χώρο.

Minimal τραπεζαρία!

Αν επιλέξετε ένα πιο σκούρο πράσινο χρώμα για τον τοίχο  και θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στα έπιπλα διαλέξτε καρέκλες βελούδινες στο ανοιχτό πράσινο χρώμα και το πετρόλ με μεταλλικές βάσεις.Δημιουργείται ένας πολύ δυναμικός μοντέρνος χώρος,που σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακός.

Καθιστικό minimal style!

Επιλέξετε δύο διαφορετικά χρώματα  ένα σκούρο και ένα πιο ανοιχτό για να βάψετε τους τοίχους στο καθιστικό σας.Όταν σας αρέσει μία έντονη ή σκούρα απόχρωση τότε ένας τοίχος είναι αρκετός για να δώσει ένταση και στιλ στον χώρο σας. 

Διακοσμητικά στοιχεία!

Δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας επιλέγοντας διακοσμητικά αντικείμενα και  μαξιλαράκια.Το κυπαρισσί χρώμα δένει άψογα με το χρυσό, μαύρο καθώς και το ανάλαφρο χρώμα της μέντας.

Χρωματική παλέτα του πράσινου!

Δείτε τους χρωματικούς συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε στα δύο moodboard.  

Μπορείτε να βάλετε μικρόφυτα στο σπίτι σας και να προσθέσετε έτσι με φυσικό τρόπο το βαθύ πράσινο χρώμα. Για να δέσει καλύτερα, προσθέστε άλλα αντικείμενα ίδιου χρώματος για να έχει συνοχή η διακόσμηση που κάνετε.

Επιλέξετε για την είσοδο του σπιτιού σας το σκούρο πράσινο χρώμα στις μεγάλες ντουλάπες που έχουν τοποθετηθεί στον τοίχο. Θα πετύχετε ένα ξεχωριστό ύφος που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κουζίνα!


Ένα “πλούσιο” και ζεστό κυπαρισσί  χρώμα είναι ιδανικό για τα  ντουλάπια της κουζίνας. Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές  rustic καταστάσεις, σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο.

Το πράσινο και ειδικότερα η απόχρωση hunter green ή απλά κυπαρισσί, ξεχωρίζει μιας και είναι κομψό και απλό – και απογειώνεται σε συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες, όπως τα χερούλια στην κουζίνα.

Μπάνιο!

Άλλη μια απόχρωση ιδανική για το μπάνιο είναι το σκούρο πράσινο . Το συγκεκριμένο χρώμα δίνει ένταση στο χώρο χωρίς να είναι ιδιαίτερα κουραστικό. Επιλέξτε το σε συνδυασμό με πιο ανοιχτές αποχρώσεις λευκού και γκρι για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Ο μπρούντζος και το χρυσό στα διακοσμητικά στοιχεία ταιριάζουν απόλυτα και δημιουργούν την αίσθηση της πολυτέλειας.

Υπνοδωμάτιο!

Ακόμα και για το υπνοδωμάτιο το πράσινο χρώμα ταιριάζει τέλεια και συμβαδίζει με την  Άνοιξη, καθώς τώρα η φύση αναζωογονείται και αποκαλύπτει τα υπέροχα χρώματά της και το βασικότερο χρώμα της είναι το πράσινο! 

Close Menu