Παστέλ αποχρώσεις στην Πασχαλινή διακόσμηση!

Τα παστέλ χρώματα μας φέρνουν πιο κοντά στο ερχομό  της άνοιξης και του Πάσχα.Μιας και το Πάσχα αντιπροσωπεύει την εποχή αυτή τα παστέλ χρώματα είναι ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.Διακοσμείστε στο νοσταλγικό κίτρινο παστέλ χρώμα στο ρομαντικό ρόζ,στο απαλό σιέλ,σομόν και πράσινο ανοιχτό. Έτσι ο στολισμός του σπιτιού σας θα υποδεχτεί με χαρούμενα και φωτεινά χρώματα το Πάσχα. 

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι συνυφασμένες με την Άνοιξη και το Πάσχα και  βοηθούν να αναπνεύσουμε και να αισθανθούμε καλύτερα μέσα στον χώρο μας μετατρέποντάς το σε ένα υπέροχο χώρο,Βάψτε τα αυγά στις απαοχρώσεις του κίτρινου χρώματος και συνδυάστε με το λευκό και σιέλ χρώμα.

Βάζοντας μία τόσο εξαιρετικά φωτεινή απόχρωση στη Πασχαλινή  διακόσμηση θα δώσετε το λαμπερό φώς του ήλιου…Μέσα στο ψάθινο καλαθάκι βάλτε τα βαμμένα αυγουλάκια και συμπληρώστε με φυσικά λουλούδια…

Στην πασχαλινή διακόσμηση προτιμείστε δίσκους ή βάσεις για να τοποθετήσετε τ’αυγά σας ή διάφορα μικρά πασχαλινά διακοσμητικά…

Διαμορφώστε ανοιξιάτικα και πασχαλινά τον χώρο σας, με λουλούδια και αβγά.

Ζωγραφισμένα αυγά ή με ντεκουπάζ τοποθετούνται σε δίσκο και στολίζουν το Πασχαλινό τραπέζι…

Φτιάξτε μικρές συνθέσεις με λουλούδια και χρωματιστά αβγά σε παστέλ αποχρώσεις. Τοποθετείστε σε πιατέλες, καλαθάκια ,ή σε δίσκους σε διάφορες γωνίες του σπιτιού.

Στο απαλό λιλά χρώμα τα διακσοσμητικά στοιχεία κάνουν μια γλυκιά  αντίθεση με το λευκό και τις ρόζ τουλίπες στο βάζο…

Σε χάρτινη θήκη βάλτε τα ζωγραφισμένα στο χέρι αυγά και σε παστέλ αποχρώσεις…

Μικρά λουλουδάκια του αγρού ζωγραφισμένα στα άσπρα αυγά δίνουν μια νότα εξοχής στη Πασχαλινή διακόσμηση…

Τα φρέσκα χρώματα και οι υπέροχες μυρωδιές από τα λουλούδια ,είναι μόνο λίγα από εκείνα που θα καλέσουν την Άνοιξη στο σπίτι σας.

Τα στεφάνια ταιριάζουν πολύ ωραία στην ανοιξιάτικη διακόσμηση, Πασχαλινή και Πρωτομαγιά. Διαλέξετε το ύφος και τα χρώματα για την δική σας Πασχαλινή διακόσμηση…

Φτιάξτε κηροπήγια με ψεύτικα αυγά του εμπορίου στα χρώματα που εσείς θα διαλέξετε…

Τριά βαζάκια βάφονται στο λευκό χράμα και  μετατρέπονται σε βάζα για τις όμορφες τουλίπες… 

Το απαλό σιέλ δίνει την   φρεσκάδα της άνοιξης, την αίσθηση του καθαρού και μία γλυκιά σχεδόν φυσική ισορροπία.Φτιάξτε ένα μικρό Πασχαλινό δεντράκι με αυγά σε παστέλ σιέλ αποχρώσεις…  Ιδανική επιλογή και για το πασχαλινό τραπέζι.

Βαμμένες θήκες αυγών σε παστέλ χρώματα…

Το διάφανο κηροπήγιο πλαισιώνεται από κλαδάκια αμυγδαλιάς και βαμμένα αυγουλάκια στο χρώμα της μέντας…

Close Menu