Πασχαλινό στεφάνι για τα παιδιά σας!

Πριν τον ερχομό του Πάσχα δημιουργείστε με τα παιδιά σας Πασχαλινές κατασκευές. Δώστε τους την χαρά της συντροφιά σας και την ικανοποίηση της δημιουργίας με χειροτεχνίες. Βρήκα αυτό το πολύ όμορφο στεφανάκι στο pinterest και εντυπωσιάστηκα πολύ. Είναι πολύ εύκολη και γρήγορη κατασκευή.   Αυτό το στεφάνι που αποτελείται από χρωματιστά Πασχαλινά αυγά θα το κρεμάσετε στην πόρτα του δωματίου τους ή όπου τα παιδιά θελήσουν…Επίσης δημιούργησα για εσάς αυγά σε διάφορα χρώματα για να τα εκτυπώσετε και να τα κολλήσετε στο στεφάνι που θα φτιάξετε. Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε και πως θα το φτιάξετε.

ΥΛΙΚΑ:

  1. Ένα χάρτινο πιάτο
  2. Πασχαλινό χαρτί περιτυλίγματος
  3. Κόλλα
  4. Χρωματιστή κορδέλα
  5. Ψαλίδι

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Κόβετε τμήμα από το χάρτινο πιάτο, έτσι ώστε να έχετε το εξωτερικό τμήμα ανέπαφο. Στη συνέχεια, κόψτε τα αυγά (προηγούμενως να έχετε κόψει τα αυγά σε ίσο μέγεθος) και κολλήστε τα στο πίσω μέρος του χάρτινου πιάτου. Περάστε την κορδέλα και το στεφάνι είναι έτοιμο.

Όλα τα Πασχαλινά αυγά μπορείτε να τα εκτυπώσετε σε απλό χαρτί ή χαρτόνι στο λευκό χρώμα για να τα κόψετε και να τα κολλήσετε στο χάρινο πιάτο…

Καλή επιτυχία και Καλό Πάσχα!

Για πιο μικρά στεφανάκια με χρώματα νερού…

Close Menu