Μεταλλικά έπιπλα για το μπαλκόνι και την βεράντα σας!

Τα μεταλλικά έπιπλα δεν πιάνουν πολύ χώρο και μπορεί να είναι πολύ πρακτικά και όμορφα. Ένα τραπεζάκι με δύο καρέκλες είναι, αρκετά ιδίως για μικρούς χώρους. Μεταλλικά έπιπλα στο απαλό mint χρώμα δίνουν την πιο όμορφη ρομαντική διάθεση στη αυλή σας…

 Προσθέστε στο χώρο σας το μεταλλικό τραπεζάκι και συνδυάστε  μ’ ένα ωραίο κλουβί τοποθετώντας μικρόφυτα μέσα που είναι και η απόλυτη τάση. 

Δείχνουν από μόνα τους vintage και είναι τέλεια για κάθε μικρο ή μεγάλο χώρο…

Υπάρχουν πολλές επιλογές στα μεταλλικά έπιπλα, αλουμίνιο, σφυρήλατο σίδερο κ.α. Όλα είναι πολύ ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και το σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζονται αποθήκευση τους χειμερινούς μήνες. 

Μπορείτε να τα αφήσετε στο μπαλκόνι σας ή στη βεράντα σας ακάλυπτα για όλη τη χειμερινή περίοδο χωρίς να ανησυχείτε μήπως χαλάσουν.

Ένα μεταλλικό τραπέζι καφενείου με δύο καρέκλες επίσης μεταλλικές ,είναι πάντα επίκαιρο, κλασικό και καλόγουστο, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για μικρή βεράντα ή και για βοηθητικό τραπέζι σε μεγαλύτερο χώρο.

Τα μεταλλικά έπιπλα βέβαια χρειάζονται οπωσδήποτε μαξιλάρια για να είναι πιο άνετα και να μπορείτε να τα απολαύσετε για περισσότερη ώρα. 

Η δημιουργία ενός κήπου στο μπαλκόνι μπορεί να είναι διασκεδαστική και να σας φέρει ηρεμία,εκτός από το καλαισθητικό κομμάτι…

Ορισμένα μπαλκόνια δημιουργούνται για να δώσουν χρώμα και με τον κατάλληλο σχεδιασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο κήπο στο μπαλκόνι τοποθετώντας καλάθια ψάθινα με λουλούδια εποχής… 

Τα μεταλλικά έπιπλα θα τα βρείτε όλο και πιο συχνά στα μπαλκόνια και τους κήπους και σαν αποτέλεσμα αισθητικής επιλογής αλλά και για πρακτικούς λόγους, αντοχής και συντήρησης.

Close Menu