Τα ξύλινα έπιπλα μπάνιου για το 2021 είναι must!

Τα έπιπλα μπάνιου είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία στον χώρο του μπάνιου, καθώς συνδυάζουν το design με την πρακτικότητα. Γι’ αυτό τον λόγο στις επιλογές σας να είναι  είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.Άλλωστε  οι ανανεώσεις στο μπάνιο είναι δύσκολες εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα. 

Για να διαλέξετε την καταλληλότερη επίπλωση, πρέπει πρώτα απ’ όλα να γνωρίζετε τις σωστές διαστάσεις του μπάνιου και τι έπιπλα θα ταίριαζαν μέσα σε αυτό,καθώς και με ποιον τρόπο. Ιδανική λύση είναι τα έπιπλα από ξύλο,στο φυσικό τους χρώμα.Έχουν την διαχρονικότητα αλλά και την ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου.

Φυσικά και τα διακοσμητικά αντικείμενα δίνουν άλλη νότα ομορφιάς στον χώρο. Βρείτε τις κατάλληλες ιδέες, σε συνδυασμό με το καλό γούστο,και αρκετό χρόνο.

Τα φυτά αποτελούν το νούμερο ένα στοιχείο που μπορεί να ζωντανέψει και να δώσει άμεσα και εύκολα φρεσκάδα σε έναν χώρο, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία ασύγκριτη αίσθηση γαλήνης.

 Επιλέξτε φυτά αληθινά ή τεχνητά  και τοποθετήστε τα σε όμορφα δοχεία για μία αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Δημιουργήστε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας.

Η βιενέζικη ψάθα στα έπιπλα ξεχωρίζουν για την φυσική ομορφιά τους αλλά και για την ζεστασιά που προσδίδουν στον χώρο. Επίσης κάνει αντίθεση με την επιφάνεια μαρμάρου και τα ξεχωριστά λευκό-χρυσό πομπλάκια.

Άλλη μια εξαιρετική ιδέα για το μπάνιο,είναι τα πέτρινα στοιχεία στα έπιπλα. Δίνει την αίσθηση σαν να βρίσκεστε σε κάποιο spa.Εδω βλέπετε ένα έπιπλο μπάνιου από μασίφ ξύλο teak με πέτρινους νιπτήρες.

Τα έπιπλα μπάνιου, χωρίζονται σύμφωνα με τον τρόπο τοποθέτησής τους σε κρεμαστά και επιδαπέδια με ανοιχτά ράφια ή όχι…. Τα επιδαπέδια έπιπλα μπάνιου είναι εύκολα στην τοποθέτηση και διαθέτουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, συρτάρια και καλάθια απλύτων.Τα κρεμαστά έπιπλα μπάνιου είναι ιδανικά για να ενισχύσουν την αίσθηση του χώρου στα μικρά μπάνια.

Ξύλινη ραφιέρα-έπιπλο για το μπάνιο με 1 ντουλάπι που στο εσωτερικό του έχει ένα ράφι και 2 εξωτερικά ράφια για τοποθέτηση προϊόντων.

Μικροεπιπλάκια πολύ χρηστικά για το μπάνιο διευκολύνουν την αποθήκευση των αντικειμένων αλλά και την γρήγορη εύρεση τους…

 Μπορείτε να προσθέσετε  φυσικά υλικά σε άλλες μορφές, όπως ψάθινα καλάθια και κουτιά αποθήκευσης σε εμφανή σημεία, τα οποία εκτός από διακοσμητική διαθέτουν και χρηστική αξία.

Όσο για τον φωτισμό στο μπάνιο στην περίπτωση, ωστόσο που επιθυμείτε κάτι πιο ιδιαίτερο, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως απλίκες και πρωτότυπα φωτιστικά. 

Συμβουλές Για Την Συντήρηση Και των Καθαρισμό Των Επίπλων Μπάνιου

  • Αποφύγετε τη χρήση χημικών καθαριστικών και το τρίψιμο με σκληρά σφουγγάρια ή σύρμα.
  • Καθαρίστε τα έπιπλα μπάνιου με χλιαρό νερό και μαλακό πανί.
  • Σε περίπτωση που το έπιπλο βραχεί, στεγνώστε το γρήγορα για αποφυγή ζημιών.
  • Το εσωτερικό μέρος του επίπλου χρειάζεται επίσης καθάρισμα. Μια φορά τον μήνα, αφαιρέστε τα αντικείμενα και καθαρίστε με ένα στεγνό πανί
Close Menu