Ανανεώστε τα παλιά έπιπλα με χρώματα κιμωλίας(chalc paint)!
Η διακόσμηση με το χρώμα κιμωλίας είναι κάτι περισσότερο από μια ευχάριστη δραστηριότητα. Σε πολλές περιπτώσεις είναι μια εξαιρετική ενασχόληση που μπορεί να γίνει κερδοφόρα…το βιντεάκι είναι επεξεργασία δικιά μου.

Η εφαρμογή με χρώμα κιμωλίας βάφει απευθείας πάνω στις επιφάνειες χωρίς τρίψιμο, χωρίς προεργασία…είναι πολύ σημαντικό να κερδίζετε χρόνο.Είναι εύκολη στη χρήση της και εφαρμόζεται σε κάθε ξύλινη επιφάνεια, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ήπιας ή έντονης χρήσης, βαμμένη ή καινούργια.Από τουλάπια κουζίνας, τραπεζαρίες, συρταριέρες, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, βιβλιοθήκες, παιδικά έπιπλα είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές του Chalk paint.Σήμερα θα δείτε παλιά έπιπλα ,όπως δίφυλλες ξύλινες ντουλάπες,συρταριέρες,βιτρίνες και μικροέπιπλα σε χρώματα που εύκολα συνδυάζονται σε κάθε στυλ διακόσμησης…δείτε παρακάτω όλες τις σύνθετες εικόνες και πάρτε ιδέες!

Δίφυλλες ντουλάπες στο λευκό  χρώμα…

Γκρί χρώμα!

Αν έχετε ντουλάπες παλιές,ίσως από την μητέρα σας ή από την γιαγιά σας και θέλετε να τις ανανεώσετε είναι μια πολύ καλή ιδέα…όπως αυτές εδώ βάφτηκαν στο απαλό γκρί χρώμα.

Δείτε την μεταμόρφωση που έγινε σ’αυτή την ξύλινη ντουλάπα…πόσο όμορφη και πιο φρέσκια στο χρώμα…

Για το παιδικό δωμάτιο είναι ακόμα ένας αποθηκευτικός χώρος η γκρί ντουλάπα,δίπλα στην συρταριέρα…

Παστέλ αποχρώσεις του Ρόζ!

Στα χρώματα του μπλε!

Πράσινο, μπλέ και γκρί χρώμα κιμωλίας!

Στο χρώμα της μέντας…

Στο βαθύ μπλε χρώμα με πατίνα του χαλκού στα σκαλίσματα… έγινε ένα κομψοτέχνημα.

Ντουλάπια για κάθε χώρο στο σπίτι!

Οι περισσότερες εφαρμογές και τεχνικές του Chalk paint αφορούν τις ξύλινες επιφάνειες και μάλιστα την αναπαλαίωση ή την παλαίωση ξύλινων επίπλων.

Βιτρίνες!

Οι ξύλινες βιτρίνες, έγιναν ιδιαίτερα ξεχωριστές με την αλλαγή στο χρώμα.Ανάλογα με το μέγεθος και την χρήση τους μπορείτε να τις τοποθετήσετε στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία σας…

Για το μπάνιο…

Για την κουζίνα…

Για την τραπεζαρία…

Στο μαύρο χρώμα!

Πολύ παλιά έπιπλα βάφτηκαν στο μαύρο χρώμα και αυτό που κάνει την διαφορά είναι τα χάλκινα πομολα καθώς και η προσθήκη ενός στρογγυλού χαλκού… 

Μπορεί να εφαρμοστεί σε ξύλινες επιφάνειες ήδη βαμμένες με λαδομπογιά ή με βερνίκι αλλά και σε καινούργια έπιπλα που θέλετε να τους δώσετε στυλ παλαιωμένου επίπλου.

Close Menu