Φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι!

Καθιστικό-σαλόνι!

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για “παιχνίδια” με τις ζεστές αποχρώσεις του καφέ, του κίτρινου, και της φύσης που αλλάζει.Κάθε τύπου εποχιακή διακόσμηση βασίζεται κατά κύριο λόγο σε ό,τι αντίστοιχο συμβαίνει την εποχή που αφορά στην φύση,  τα φυσικά υλικά  και τις αποχρώσεις της.  Με το τέλος  του καλοκαιριού, φύλλα, κλαριά σε φθινοπωρινούς χρωματισμούς, φύλλα δέντρων, φρούτα εποχής, ρόδια, καρπούς, βελανίδια, κάστανα, καρύδια, κουκουνάρια, στάχυα και κλαδιά, αποξηραμένα ή φυσικά εποχιακά λουλούδια και υφάσματα – αντικείμενα σε όλους τους τόνους του καφέ, πορτοκαλί, πράσινου, γίνονται  τα βασικά σας όπλα για να μεταφέρετε και στο σπίτι την αλλαγή της εποχής.  

 Λουλούδια, κεριά, συνθέσεις με στοιχεία της εποχής, ξερά φύλλα, μικρές κολοκύθες ή φαναράκια θα δημιουργήσουν την απόλυτη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα μέσα στο σαλόνι σας.

Ράφια!

Τζάκι!

Φθινοπωρινά φύλλα ,κολοκύθες και συνθέσεις με κεριά και γυάλινα βάζα θα φτιάξουν το τέλειο σκηνικό λίγο πριν ανάψετε το τζάκι.

Μαξιλαράκια-κηροπήγια!

Ριχτάρια και μαξιλαράκια στα χρώματα του φθινοπώρου θα αλλάξουν τελείως την εικόνα του σαλονιού σας. 

Οι κολοκύθες είναι στο προσκήνιο για την φθινοπωρινή διακόσμηση Θα τις βρείτε σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Από λευκές μέχρι έντονα καφετιές ή πορτοκαλί.

Glamorous fall decoratio!

Κολοκύθες παντού είναι το  απόλυτο φθινοπωρινό φρούτο και διακοσμητικό element  στο χρυσό χρώμα

Υπνοδωμάτιο!

Είσοδος σπιτιού!

Διακοσμητικά στοιχεία!

Κουζίνα!

Close Menu