Διακόσμηση με πολυθρόνες!

Γκρί πολυθρόνες!

Οι πολυθρόνες δίνουν χαρακτήρα στην διακόσμηση και άνεση στην καθημερινότητα μας.Η πολυθρόνα είναι απαραίτητο και χρήσιμο έπιπλο για την διακόσμηση του σαλονιού και κάθε χώρου και σίγουρα δεν λείπει από καμία κατοικία. Σε οποιοδήποτε χώρο και αν τοποθετηθούν οι πολυθρόνες σίγουρα θα βρουν την χρησιμότητα τους. Όταν όμως συνδυάζουν ιδιαίτερη αισθητική , άνεση και σχεδιασμό, τότε γίνονται κομμάτι αισθητικής. Για μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι στρώστε τα χαλιά σας και απλώστε τα ριχτάρια μαζί με μαξιλαράκια στο χώρο σας.  

Οι πολυθρόνες αλλάζουν όλο το ύφος και τη διακόσμηση σε ένα καθιστικό – σαλόνι και δίνουν διαφορετικά στυλ ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε. 

Συνδυάστε λοιπόν την ιδιαιτερότητα που σας ταιριάζει και προσαρμόστε τα κατάλληλα χρώματα στο χώρο σας.

  Χρειάζεστε μόνο μια πολυθρόνα για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Καρό πολυθρόνες!

 Η τοποθέτηση της θα γίνει ανάλογα με το δωμάτιο και τον χώρο που διαθέτετε.Όσο για την διακόσμηση του να είστε σίγουρες ότι όσο πιο απλή τόσο πιο άνετη.Διακοσμήστε με cozy μαξιλαράκια και ένα παχύφυτο για να δώσετε μια φρεσκάδα πρασίνου στον χώρο σας.

Γήινοι τόνοι στις πολυθρόνες!

Ιδανικό χρώμα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, είναι ΜΠΕΖ. Δείχνει όμως απίστευτη η πολυθρόνα σε οποιοδήποτε χρώμα. Πρόκειται για μια πολυθρόνα που (γράφει πάνω της την άνεση) και αποτελεί την κορύφωση του  interior design .

Πράσινες- Μπλε πολυθρόνες!

Ρόζ-Πορτοκαλί πολυθρόνες!

Μαύρες πολυθρόνες!

Close Menu