Διαφορετικά στυλ τραπεζαρίας στη διακόσμηση!

ΣΣήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα άρθρο με υπέροχες εικόνες τραπεζαρίας σε διάφορα στυλ και συμβουλές για να την έχετε σε ξεχωριστή θέση μέσα στο σπίτι σας. Η βασική τραπεζαρία αποτελείται από ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες. Αν ο χώρος σας είναι μικρός, δεν χρειάζεστε κάτι παραπάνω. Αν, λοιπόν, έχετε περιορισμένο χώρο, η κομψότητα και το στιλ θα προκύψουν από την απλότητα. Δείτε τις σύνθετες εικόνες παρακάτω και επιλέξτε το στυλ που σας αρέσει και ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Πάντα στην δεξιά πλευρά της εικόνας είναι η προσωπική μου άποψη διακόσμησης.

Ένα απλό τραπέζι και 4 καρέκλες είναι ότι πρέπει. Βάλτε και λίγο την φαντασία σας και διακοσμήστε τον χώρο σύμφωνα με την προσωπικότητά σας. Αυτές οι καρέκλες τραπεζαρίας υψηλής ποιότητας, θα προσθέσουν μια μοντέρνα πινελιά στη τραπεζαρία σας, με τον κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους.

Το γυάλινο ή από κρύσταλλο τραπέζι, είναι ένα μαγικό υλικό που δίνει την δυνατότητα να κάνει αντανακλάσεις και όμορφα παιχνίδια με τον φωτισμό του χώρου σας.Έτσι διαμορφώνεται ένα μαγευτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής σε μοντέρνο ύφος. Οι λάτρεις της πολυτέλειας και της κομψότητας σίγουρα θα επιλέξουν αυτό το στυλ τραπεζαρίας.

Το  εντυπωσιακό από κρύσταλλα φωτιστικό και ο μεγάλος καθρέπτης συμβάλουν στην ιδανική διακόσμηση μ’ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το ξύλινο τραπέζι είναι μια κλασσική λύση για τον χώρο της τραπεζαρίας επειδή είναι όμορφο, βολικό και ταιριαστό σε κάθε είδους διακόσμηση. Ανάλογα με το στυλ και την αισθητική του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα λεπτεπίλεπτο, χοντρό, ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο ή περίεργα νερά ξύλο και να κάνετε τη τραπεζαρία σας μοναδική. Αναδείξτε την τραπεζαρίας σας με τις εντυπωσιακές καρέκλες που είναι με υφασμάτινη επένδυση μοντέρνας αισθητικής.

Οι μοντέρνες τραπεζαρίες υπάρχουν σε πολλά σχήματα και φόρμες. Οι καθαρές γραμμές και οι ξύλινες λεπτομέρειες είναι τα κλειδιά για ένα μοντέρνο μοτίβο.

Τοποθετήστε το κατάλληλο φωτιστικό στην τραπεζαρία σας, προσθέτοντας σύγχρονα στοιχεία που θα συνδυαστούν αρμονικά με το ξύλο.

Οι βελούδινες καρέκλες τραπεζαρίας,είναι μια επιλογή που θα αναβαθμίσει και θα ανανεώσει την τραπεζαρία σας. Έτσι ενισχύετε την διαχρονικότητά της προσφέροντας την απαραίτητη άνεση για να γευματίσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Η παλέτα των χρωμάτων παραμένει συγκρατημένη, αλλά τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο της τραπεζαρίας παίζουν σε πιο έντονες υφές και χρώματα. Είναι ένα στυλ ήρεμο, αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα.

Κλασική αξία, όπως είναι η βιεννέζικη ψάθα δεν μπορούν να λείπουν από την τραπεζαρία.Καρέκλες με πλάτη από την βιενέζικη ψάθα και το κάθισμα είναι επενδυμένες με βελούδο. Τις κάνει τόσο ξεχωριστές,και δημιουργεί   νέες όψεις και σχέδια στη διακόσμηση της τραπεζαρίας.

Επιλέξτε, λοιπόν, τραπεζαρία ανάλογα με τις δυνατότητες τους χώρου σας και με τα χρήματα που έχετε να διαθέσετε και να θυμάστε πάντα, πως ο σημαντικότερος παράγοντας για να την χαρείτε είναι να είναι άνετη και φυσικά… να ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο!
Close Menu