Το χρώμα για το  2022 στη διακόσμηση είναι το evergreen fog(the color of the year 2022)!

Το evergreen fog είναι το  χρώμα της χρονιάς 2022 και κάνει την εμφάνισή του στους τοίχους, στα έπιπλα, στα διακοσμητικά και σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Συνδυάζεται εύκολα με πολλές αποχρώσεις. 

 Για την χρονιά του 2022 το evergreen fog, αποτελεί ένα από τα πιο hot χρώματα για να βάψετε κάποιους ή όλους τους τοίχους του σπιτιού σας αλλά και για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορείτε να το κάνετε  πιο έντονο, πιο απαλό, πιο δυνατό ή πιο ουδέτερο.

 Αν θέλετε προσθέστε μερικές πινελιές από διακοσμητικά σε αυτό το πανέμορφο χρώμα και το μαύρο Ένα φωτιστικό και μερικά μαξιλάρια  μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το χώρο σας.

Ένας συνδυασμός που ταιριάζει πολύ με το evergreen fog (αειθαλή ομίχλη) είναι το   εκρού ή το άσπρο.Πρόκειται για δύο αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ και δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. Επίσης προσθέτοντας πινελιές στο μαύρο χρώμα (καθρέπτης) απογειώνεται το στυλ διακόσμησης στο χώρο.

Τραπεζαρία!

Αν στον χώρο σας έχετε ξύλινα έπιπλα ή πάτωμα και αντικείμενα τότε αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για εσάς, για ένα ζεστό και ταυτόχρονα όμορφο αποτέλεσμα.

Βάφοντας τους τοίχους σας σε αυτό το γλυκό χρώμα αμέσως η διακόσμηση του χώρους σας αναδεικνύεται καλύτερα. Η αντίθεση που δημιουργεί η μαύρη επιφάνεια του τραπεζιου  και το μοντέρνο λευκό φωτιστικό ,τονίζει ακόμα περισσότερο αυτό το υπέροχο και διαχρονικό χρώμα στον τοίχο.

Είναι ένα χρώμα γλυκό και συνδυάζεται με γήινες αποχρώσεις. Αν το επιλέξετε λιγο πιο  σκούρο πράσινο στους τοίχους, τότε συνδυάστε το με πιο ανοιχτόχρωμα έπιπλα, ενώ αν προτιμήσετε παλ χρώμα στους τοίχους, συνδυάστε με πιο σκουρόχρωμα έπιπλα.

 Η υφή, οι αποχρώσεις στα διακοσμητικά αντικείμενα ολοκληρώνουν την διακόσμηση στο χώρο σας. δείτε 5 χρώματα στην παλέτα αριστερα που μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς με το evergreen fog. Είτε πρόκειται για βάψιμο στους τοίχους,είτε για διακοσμητικά στοιχεία,υφάσματα και άλλα υλικά.

Τζάκι!

Το λευκό τζάκι πλαισιώνεται με το γλυκό χρώμα evergreen fog και συνδυάζεται με τα χρώματα που βλέπετε δεξιά στην εικόνα.

Καθιστικό!

 Το χρώμα evergreen fog,μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει ένα συγκεκριμένο τοίχο ή μια επιφάνεια. Αν ωστόσο θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως φόντο τότε θα πρέπει να το εφαρμόσετε σε όλους του τοίχους. Στη συνέχεια, τα έπιπλα, τα υφάσματα, τα διακοσμητικά αντικείμενα θα λειτουργούν ως πινελιές που θα δημιουργούν αντίθεση ή θα συμπληρώνουν το φόντο.

Επιλέξτε το για τους τοίχους του καθιστικού σας . Είναι ένα χρώμα που αποτελεί πλέον διαχρονική αξία.

Είσοδος!

Για την είσοδο στο σπίτι σας ο χώρος αλλάζει με το χρώμα evergreen fog και μερικές λεπτομέρειες όπως η προσθήκη ενός μικρού τραπεζιού και ένα ψάθινο καλάθι με πράσινο.

Αλλάζοντας το χρώμα στο κομοδίνο του υπνοδωματίου σας   ο χώρος ανανεώνεται και αποκτάει καινούριο ενδιαφέρον.

Κουζίνα!

Το χρώμα EVERGREEN FOG χρησιμοποιείται πάρα πολύ σαν χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας και συγκεκριμένα σε συνδυασμό με ένα πιο vintage-ρετρό στιλ.

Βάψτε τα ντουλάπια της κουζίνας σε αυτή την όμορφη απόχρωση και αμέσως όλος ο χώρος θα δείξει πιο ευπρόσδεκτος και φωτεινός. Διακοσμήστε με πράσινα διακοσμητικά και φυτά για ακόμα πιο ζωντανό και χαρούμενο αποτέλεσμα.

Το χρώμα αυτό χρησιμοποιείται στα ντουλάπια της κουζίνας και συνδυάζεται με λευκό πάγκο και πλακάκια.

Έπιπλα!

Το χρώμα ισορροπεί στον χώρο με το μπεζ και το λευκό και το γκρί.

Μπάνιο!

Συνδυάστε το evergren fog στου τοίχους του μπάνιου και επιλέξτε λευκό νιπτήρα vintage,με χρυσό σκαλιστό καθρέπτη για να δώσετε της πινελιά του retro στυλ διακόσμησης.

Close Menu