Άσπρες πινελιές στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Αυτές τις γιορτές ξεχωρίστε, εντάσσοντας το λευκό χρώμα στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε μια σειρά από μοντέρνες και κλασικές προτάσεις για να υιοθετήσετε το στυλ που σας αναλογεί. Σίγουρα θα βρείτε υπέροχες επιλογές που θα σας δώσουν έμπνευση και θα μπείτε στο γιορτινό κλίμα.

 Ένα χιονισμένο  δέντρο, μπορεί να αλλάξει εντελώς τη νότα του χώρου και να δώσει ένα πιο λαμπερό και  κομψό αποτέλεσμα στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,αν κάνετε τον συνδυασμό χρωμάτων στο λευκό και χρυσό,όπως βλέπετε στην εικόνα. 

Στολίστε την κονσόλα σας με λευκά και χρυσά διακοσμητικά στοιχεία δίνοντας έτσι την λαμπρότητα στον χώρο σας.Τοποθετείστε στον καθρέπτη ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με λευκή κορδέλα ολοκληρώνοντας την διακόσμηση.

Άλλη μια λευκή κονσόλα στο διάδρομο του σπιτιού είναι στολισμένη με μικρά δεντράκια σε διαφορετικά ύψη και σχέδια. Κυριαρχεί το λευκό χρώμα προσδίδοντας την κομψότητα στο σύνολο της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

Η βάση του επίπλου  είναι άσπρη και ξεχωρίζουν τα κηροπήγια στο χρυσό ασημί και λευκό χρώμα. Είναι ένας Χριστουγεννιάτικος λαμπερός συνδυασμός. 

Για το τραπεζάκι του σαλονιού ένας δίσκος με Χριστουγεννιάτικα στοιχεία είναι αρκετός για να συμβάλει στην διακόσμηση του χώρου.

Διακόσμηση με λευκά μικρά σπιτάκια!

Από την απόχρωση του «πάγου», μέχρι και το off white τα υπέροχα σπιτάκια δίνουν , φως και χαρακτήρα τοποθετώντας στην επιφάνεια ενός επίπλου.

Δεν νομίζω ότι μπορείτε ν’αντισταθείτε σ’αυτή την πανέμορφη ιδέα διακόσμησης σ’ένα απλό ξύλινο έπιπλο.Προσωπικά για μένα είναι η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ιδέα με τα πανέμορφα μικρά δεντράκια και σπιτάκια όλα τοποθετημένα σε δύο επίπεδα.Σίγουρα θα την εφαρμόσω στο δικό μου σπίτι.

Ακόμα μια υπέροχη ιδέα για να διακοσμήσετε ένα μικρό επιπλάκι στο χώρο σας. Τα στοιχεία είναι απλά και σίγουρα εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που έχουν στηθεί.

Το λευκό είναι αγαπημένο χρώμα, και όσοι λατρεύουν τον μινιμαλισμό, πάντα επιλέγουν το λευκό και ιδιαίτερα στα σπιτάκια που συνθέτουν μια υπέροχη διακοσμητική πινελιά.

Κουζίνα!

Δείτε πως θα δημιουργήσετε μια Χριστουγεννιάτικη σύνθεση μ’έναν  απλό ξύλινο δίσκο για τον πάγκο της κουζίνα σας.Θα χρειαστείτε  τρία διαφορετικά στοιχεία. Τ’ άσπρα σπιτάκια, τα μικρά πράσινα δεντράκια και ένα μεγαλύτερο όπως το βλέπετε στην εικόνα. 

Για τα ράφια της κουζίνας η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση  γίνεται ζεστή και πανέμορφη, αν προσθέσετε φυσικά και απαλά  ξύλινα αντικείμενα σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα.

Τοποθετείστε στον πάγκο της κουζίνας σας μια φέτα ξύλου και βάλτε επάνω δύο μικρά άσπρα δεντράκια, ένα διάφανο βάζο μέ κουκουνάρια και ένα μικρό κηροπήγιο,δημιουργώντας μια απλή και όμορφη Χριστουγεννιάτικη σύνθεση. 

Αν θέλετε να δώσετε έμφση στα ράφια της κουζίνας σας τα πράσινα φυσικά κλαδιά είναι ενας τρόπος να το πετύχετε. Μέσα σε μπολ και βαθιές πιατέλες βάλτε Χριστουγεννιάτικες μπάλες στο χρυσό λευκό και ασημί.

 Για αυτούς που λατρεύουν την απλότητα και την κομψότητα, τα λευκά διακοσμητικά βάζα και άλλα στοιχεία χρησιμοποιούνται απλά ως το μοναδικό στολίδι του χώρου.

Απλές και λιτές συνθέσεις για την επιφάνεια του τραπεζιού στο σαλόνι σας σε Σκανδιαναβικό στυλ διακόσμησης.

Τραπεζαρία και στρώσομο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Προσφέρετε στους καλεσμένους σας στο Χρσιστουγεννιάτικο τραπέζι την απλότητα του λευκού χρώματος στο σερβίτσιο αλλά συνάμα και την πολυτέλεια.

Η βασική ιδέα για ένα όμορφο στρώσιμο τραπεζιού είναι να προσθέτετε διακοσμητικά  διαφορετικών υφών, σε μια λευκή βάση όπως ένα τραπεζομάντηλο Αυτό, φαίνεται πως είναι το «κλειδί» για την επίτευξη μιας κομψής εμφάνισης.

Δύο vintage λευκά μεγάλα μπολ μπορούν να στολίσουν τον μπουφέ σας ή αποιαδήποτε άλλα επιφάνεια στον χώρο σας,βάζοντας μέσα επίσης vintage Χρσιστοτγεννιάτικα στολίδια. Δείτε εικόνες πάνω και κάτω.

Close Menu