Χριστουγεννιάτικες γυάλες στην διακόσμηση!

Διακοσμητικές γυάλες!

Εντυπωσιακές επιτραπέζιες διακοσμητικές γυάλες,είναι η συμπληρωματική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε όποιο χώρο και αν επιλέξετε. Θα τις βρείτε στα καταστήματα σε χαμηλές τιμές και σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Είναι τόσο χρηστικές όσο και διακοσμητικές. Πολλές από εσάς θα τις χρησιμοποιήσετε είτε για να τοποθετήσετε γλυκά ή διακοσμητικά Χριστουγεννιάτικα στοιχεία. Δείτε ιδέες και πρτοτάσεις μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν.  

Βάλτε σε μια γυάλα  συνθετικό χιόνι και πράσινα  πράσινα mini δεντράκια,μαζί με φωτάκια μπαταρίας.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα πραγματικά εντυπωσιακές συνθέσεις μέσα σε κάθε είδους μικρό ή μεγαλύτερο βάζο-γυάλα.

Συνθέσεις που αποτελούνται από διαφορετικά στοιχεία, μικρά αντικείμενα, δεντράκια στολίδια αστεράκια ή Χριστουγεννιάτικες   μπάλες…

Μέσα στην γυάλα,τοποθετείστε εντυπωσιακές μπαλες σε χρυσό και ασημί χρώμα δημιουργώντας μια πολύ  ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα σε όποιο σημείο και αν τις τοποθετήσετε.

Σε συνθέσεις με απλά βάζα μπορείτε να βάλετε χιόνι,ένα μικρό δεντράκι και  ταυτόχρονα μια σειρά led μπαταρίας που θα φωτίσει το γυαλί δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.
Close Menu