Χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές ιδέες για το στολισμό στο τζάκι σας.

Το τζάκι είναι το σημείο αναφοράς για όλη την  οικογένεια ειδικά τον χειμώνα. τον χειμώνα. Ανάβοντας τα ξύλα η θαλπωρή και η ζεστασιά που βγάζει δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο. Αν διαθέτετε τζάκι ήρθε ο καιρός να το στολίστε με Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα,στολίδια,γιρλάντες στεφάνια και τόσα άλλα. Δείτε πως μπορείτε να δώσετε την πιο όμορφη διακόσμηση στο τζάκι σας και πάρτε ιδέες για τον δικό σας στολισμό!

Το πρώτο δωμάτιο του σπιτιού που στολίζετε συνήθως για τα Χριστούγεννα είναι το σαλόνι.Στο χώρο αυτό αν είναι ενιαίος με την τραπεζαρία εκεί θα κάνετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή το ρεβεγιόν. Εδω σ’αυτό το άρθρο θα δείτε 29 moodboard, με τις πιο όμορφες ιδέες για να δημιουργήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Αν  σας αρέσει το πιο απλό στυλ, επιλέξτε απαλά χρώματα στο χώρο σας.   Ο κανόνας “Less Is More” ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση.

Αν  σας αρέσει το πιο απλό στυλ, επιλέξτε απαλά χρώματα και λευκά λαμπάκια.  Ο κανόνας “Less Is More” ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση.

Μια γιρλάντα και ένα στεφάνι με   φωτάκια  και μικρά στολίδια στο τραπεζάκι του σαλονιού,είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε το τζάκι σας.

Επιλέξετε μικρά άσπρα ή πράσινα δεντράκια, ανάλογα βέβαια με το τι ταιριάζει στον χώρο σας.  Προσθέστε λαμπάκια και μερικά μικρά στολίδια και αυτομάτως ο χώρος θα δείχνει πιο ζεστός και γιορτινός.

Προσθέστε έτοιμες Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες ή μπορείτε εσείς να φτιάξετε την δική σας γιρλάντα,χρησιμοποιώντας  κλαδιά από έλατο , κουκουνάρια και λαμπάκια για περισσότερη φωτεινότητα και λάμψη. 

Σκορπίστε παντού το πνεύμα των Χριστουγέννων,στολίζοντας με mini δεντράκια κάθε σημείο του σπιτιού σας. Ειδικά πάνω στο τζάκι ανάμεσα στην γιρλάντα αναδεικνύονται περισσότερο,παίρνοντας την λάμψη ότν ανάβετε το τζάκι σας.

Λευκά κεριά, λευκοί τάρανδοι, και λευκά δέντρα πλαισιώνουν όμορφα το  τζάκι. Ο συνδυασμός του λευκού με το χρυσό φέρνει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Χρυσά διακοσμητικά, πράσινο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι και χρυσά φύλλα ανάμεσα στα πράσινα κλαδιά δημιουργούν μια μοναδική 

Σ΄να μοντέρνο σπίτι, οι γραμμές είναι πιο λιτές οπότε και η διακόσμηση στο τζάκι σε minimal style.Η πράσινη φυσική γιρλάντα στολίζει το πάνω μέρος του τζακιού,και αυτό που το αναδεικνύει περισσότερο είναι τα κηροπήγια σε διαφορετικές θέσεις. Δίπλα από τα mood board,είναι οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Τοποθετείστε  γούνινα χαλιά ή ριχτάρια που συμπληρώνουν την αισθητική του χώρου σας και προσφέρουν ζεστασιά για τον χειμώνα. 

Ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων θ’ αναδείξουν μοναδικά τον χώρο σας προσθέτοντας αισθηση ζεστασιάς και μοντέρνα όψη.Μπορείτε  να τα  χρησιμοποιήστε στο πάτωμα σαν χαλί, στην καρέκλα για πρόσθετη ζεστασιά η οπουδήποτε αλλού.

Τοποθετείστε το χώρο πάνω από το τζάκι με κηροπήγια ή κεριά ανάμεσα στου μικρά  mini λευκά διακοσμητικά δεντράκια. Συμπληρώστε με μια μικρή γιρλάντα, και κρεμάστε τις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες.

Εδώ πρωταγωνιστές πρέπει να είναι τα διακοσμητικά στοιχεία πάνω στο τζάκι. Δώστε έμφαση σε αυτά,ομορφάινοντας τον χώρο σας. 

Δώστε ζεστά χρώματα στο χώρο του σαλονιού σας .Ενας πολύχρωμος Χριστουγεννιάτικος στολισμός, είανι ότι καλύτερο για το σπίτι ειδικά αν έχετε παιδιά.

Δώστε στο καθιστικό σας μία χριστουγεννιάτικη διάθεση επιλέγοντας ριχτάρια και μαξιλαράκια για τον καναπέ με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Έτσι,  τ’ αξεσουάρ θα του αλλάξουν την όψη και την αίσθηση.

Κρεμάστε τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι, στολίστε το δέντρο με στολίδια και προσθέστε κόκκινα διακοσμητικά για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο χώρο σας.

 Διακοσμήσετε το σπίτι σας τις γιορτές με αυτό το στυλ. Να είστε σίγουροι ότι θα ολοκληρώσει άψογα την εμφάνιση του σπιτιού σας και ιδιαίτερα τον χώρο όπου βρίσκεται το τζάκι σας.

Οι κρεμασμένες κάλτσες αποτελούν χαρακτηριστική εικόνα για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του τζακιού.Είναι μια παράδοση Χριστουγεννιάτικη περιμένοντας τα μέλη της οικογένειας  να βάλουν το δώρο μας…

Στεφάνι, γιρλάντες και κλαδιά προσφέρουν έναν πιο φυσικό στολισμό.

Close Menu