Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μου (4μέρος)!

Το σπίτι μου αυτή την γιορταστική περίοδο είναι στολισμένο και προσαρμοσμένο στην δική μου διακοσμητική αισθητική.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων,χαλαρώστε(το αξίζετε) παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, κάνετε βόλτα στην στολισμένη πόλη σας… δείτε μια οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη ταινία, στολίστε το σπίτι όλοι μαζί, φτιάξτε μελομακάρονα και κουραμπιέδες ώστε να μυρίσει το σπίτι γιορτή, δείτε φίλους σας…Αλλάξετε την καθημερινότητα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να γεμίσετε μπαταρίες. Είναι σημαντικό η νέα χρονιά να σας βρει, σαν οικογένεια, ξεκούραστους και ανανεωμένους. Μοιράστε θετικά συναισθήματα και βρείτε το χρόνο να δείξετε την αγάπη σας…. Μην ξεχνάτε πως η ουσία της ζωής βρίσκεται στα πρόσωπα, στα συναισθήματα και στις εμπειρίες και όχι μόνο στα υλικά αγαθά…Με αυτή την εισαγωγή και μέσα στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα σας δείξω ακόμα λίγες φωτογραφίες μέσα από τον χώρο του σπιτιού μου… 

Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια είναι μια νέα τάση που ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου τους. Είναι εντυπωσιακά και τις περισσότερες φορές έχουν φως κάτι που δημιουργεί μια cozy ατμόσφαιρα.

Στον τοίχο είναι μια πολυσύνθετη έτοιμη κορνίζα στο λευκό χρώμα. Η διάσταση κάθε φωτο είναι 10χ25 και στο σύνολο είναι 12 σε διαφορετικέ θέσεις. 

Ο φωτισμός τους  σε μαγεύει και σε ταξιδεύει κατευθείαν σε κάποιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό…

Close Menu