Μοντέρνα και εντυπωσιακά τζάκια!

Όταν το τζάκι γίνεται το σημείο αναφοράς στο χώρο του σαλονιού,τότε θα γνωρίζετε ότι εκτός από τη πρακτική του πλευρά, χαρίζει και δυνατότητες για εντυπωσιακή διακόσμηση.  Το τζάκι είναι το κέντρο του σπιτιού μην το ξεχνάτε.

Δείτε υπέροχες ιδέες με  μοντέρνα τζάκια  και προσθέσετε μια κομψή πινελιά με αυτό το τζάκι όταν το συμπεριλάβετε στο σαλόνι. Σήμερα υπάρχουν ιδέες για όλους τους χώρους, ανοιχτούς, μικρούς ή μεγαλύτερους. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η τοποθέτηση των επίπλων στο καθιστικό ή στο σαλόνι γύρω απ’ το τζάκι έχει πολύ μεγάλη σημασία για να πετύχετε τμια όμορφη εικόνα… Καλύτερα να τοποθετήσετε τις πολυθρόνες, ή τον καναπέ σας σε σημεία, όπου θα μπορείτε να βλέπετε το τζάκι…

Μια μοντέρνα και σύγχρονη επένδυση για το τζάκι είναι να επιλέξετε μακρόστενες εστίες που τοποθετούνται παράλληλα με το πάτωμα,ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυψοσανίδα για να κρύψετε τον όγκο του τζακιού.

Αυτό τζάκι στον τοίχο είναι ιδανικό για μικρότερους χώρους,αφού είναι ενσωματωμένο στην βάση με ξύλινα μεγάλα συρτάρια για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο… το στυλ του,είναι πολύ μοντέρνο με βασικές γραμμές και χρωματικούς τόνους.

Αν στο δικό σας χώρο υπάρχει   τζάκι,εσείς μπορείτε να τον διαμορφώσετε, προσθέτοντας αναπαυτικά έπιπλα,ώστε ν’απολαμβάνετε την θαλπωρή που εκπέμπει…αυτό το  τζάκι ταιριάζει απόλυτα σε ολόκληρο το εσωτερικό του δωματίου και δίνει ένα ζεστό συναίσθημα. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα δύο φυτά διακόσμησης. 

Είναι ένα πολύ μοντέρνο τζάκι, για μινιμαλιστικά περιβάλλοντα στα οποία έχει σημασία ο σχεδιασμός και τα βασικά και γραμμικά σχήματα.

Η προσαρμογή του εξαρτάται πάντα από το στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει για το υπόλοιπο σπίτι. Οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το σχήμα, το υλικό και τη θέση του τζακιού.

Το σύγχρονο τζάκι είναι κομψό καθώς η τελευταία τάση διακόσμησης το θέλουν σε μινιμαλιστικές γραμμές με διαχρονικά υλικά.

Πρόκειται για ένα μικρό και διακριτικό τζάκι, το οποίο αποτελεί κομμάτι ενός μεγαλύτερου συνόλου. Στα αριστερά και τα δεξιά τοποθετούνται βιβλία και διακοσμητικά κι έτσι προκύπτει ένα λιτό και συμμετρικό αποτέλεσμα.

Είναι διακριτικό και μοντέρνο, δεν τραβάει την προσοχή και βρίσκεται σε ισορροπία με τα υπόλοιπα γήινα χρώματα.

Τα γωνιακά τζάκια είναι αυτά που καταλαμβάνουν μια γωνία ανάμεσα σε 2 τοίχους και συνήθως χρησιμοποιούνται σε μικρότερους χώρους.

Τα μετωπικά τζάκια,είναι αυτά που μπαίνουν στη μέση του τοίχου και διακοσμούνται οι 2 πλευρές τους. Ο σχεδιασμός αλλά και η τοποθέτηση του προτιμάται από τους περισσότερους γιατί δίνονται  πολλές επιλογές διακόσμησης και βοηθάνε στην συμμετρία του χώρου!

Close Menu