Ντουλάπες υπνοδωματίου!

Απαλές αποχρώσεις του πράσινου!

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου, δεν είναι πλέον απλώς ένας αποθηκευτικός χώρος για τα ρούχα και τα παπούτσια μας. Αντίθετα, έχουν γίνει μέρος της αισθητικής και της διακόσμησης αυτού του τόσο προσωπικού δωματίου μας και μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο, με τον οποίο το βλέπουμε. Το χρώμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντύπωση που κάνει οπτικά μια ντουλάπα και στο πώς αισθανόμαστε βλέποντάς τη. Το χρώμα μπορεί να μεγαλώσει ή να μικρύνει οπτικά ένα χώρο, να τον κάνει να δείχνει χαρούμενος ή καταθλιπτικός. Γι’ αυτό ακριβώς, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην επιλογή του.

 

Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την κρεβατοκάμαρά σας, τότε δείτε τις  παρακάτω σύνθετες εικόνες με διαφορετικά  χρώματα σχέδια και ποιότητα. 

Η εξισορρόπηση είναι το κλειδί, όταν αναζητούμε ιδέες μεταξύ διαφόρων χρωμάτων. Η αρμονία επέρχεται, όταν συνδυάζονται μεταξύ τους θερμοί τόνοι που δημιουργούν θαλπωρή. Τολευκό με το παστέλ πράσινο είναι ένα υπέροχο παράδειγμα του πώς η κρεβατοκάμαρα χάρη σε μια ντουλάπα μπορεί να αποπνέει χαλαρωτική και ταυτόχρονα αναζωογονητική διάθεση. Ειδικά στις μικρές κρεβατοκάμαρες, τέτοιοι συνδυασμοί είναι εξαιρετικοί, για να δώσουν οπτικά την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου.

Απαλοί χρωματικοί τόνοι στο Γκρί!

Το απαλό γκρί ή κάποιος χρωματισμός του λευκού (λευκό του πάγου, της άμμου κ.λ.π) είναι ιδανικά χρώματα για τα φύλλα στις ντουλάπες…απλά να επιλέξετε στους πιο ανοιχτούς τόνους.

Γκρί ντουλάπες!

Λευκές-κρέμ ντουλάπες!

Οι λευκές -κρεμ ντουλάπες,έχουν διαχρονικό και καθολικό χαρακτήρα, καθώς ταιριάζουν τόσο σε κλασικά όσο και σε πιο μοντέρνα υπνοδωμάτια. Ανάλογα με το ξύλο που θα επιλέξετε, το χρώμα και το φινίρισμα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ντουλάπα στα δικά σας γούστα, ώστε να ταιριάζει με το συνολικό ύφος και τη διακόσμηση του χώρου.

Απαλές αποχρώσεις σομόν!

Το θερμό σομόν στις αποχρώσεις του, ταιριάζει πανέμορφα σε ηλιόλουστα δωμάτια. Σίγουρα, είναι ένα χρώμα, το οποίο μπορεί να μπει σε όλα τα φύλλα της ντουλάπας…έτσι το δωμάτιο θα είναι φωτεινό…

Μαύρες δίχρωμες ντουλάπες!

Η ντουλάπα σας μπορεί να είναι αποκλειστικά από ξύλο, γυαλί, καθρέπτη ή συνδυασμός των υλικών.

Συρόμενες ντουλάπες!

Ησυρόμενη ντουλάπα τρίφυλλη είναι υψηλής αισθητικής και ταιριάζει απόλυτα σε σπίτια με μοντέρνα διακόσμηση.

Αν ο χώρος μας είναι πραγματικά μικρός επιλέξτε γυαλιστερή επιφάνεια. Με την γυαλιστερή επιφάνεια θα καταφέρετε την αντανάκλαση του χώρου μέσα στην ντουλάπα… Το υλικό που μπορείτε να επιλέξετε είναι λάκα υψηλής γυαλάδας, τζάμι ή κάποιο ακριλικό υλικόΕδώ βλέπετε ντουλάπα με συρόμενες πόρτες από γυαλιστερό Βακελίτη στο μαύρο και γκρί χρώμα…

Στις μοντέρνες ντουλάπες υπνοδωματίου, οι οποίες είναι συνήθως συρόμενες, μπορείτε να παίξετε με διάφορα χρώματα στο ένα ή και στα δύο φύλλα.

 Τοποθετήστε στα φύλλα της ντουλάπας ένα τζάμι με απαλό χρώμα ή γυαλιστερή λάκα. Δημιουργείστε με αυτό τον τρόπο ένα “έπιπλο κόσμημα” στο σπίτι και όχι απλά μια αδιάφορη ντουλάπα.

Σιέλ χρώμα ντουλάπες!

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι πάντα φρέσκος, φαίνεται αβίαστα κομψός και είναι ευπροσάρμοστος, καθώς συμπληρώνει σχεδόν οποιοδήποτε ντεκόρ, σε οποιονδήποτε χώρο.

Αποχρώσεις στο πράσινο χρώμα!

Αν γενικά θέλετε να έχετε μια extravagant και pop διάθεση μέσα στην κρεβατοκάμαρα, τότε το ανοιχτό πράσινο είναι μια πρωτότυπη επιλογή που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Μονές ξύλινες ντουλάπες!

Μια ντουλάπα μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού και να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πράγματά σας. Αποκτήστε μια πολυλειτουργική ντουλάπα, δίφυλλη ή τρίφυλλη, με διπλή ράγα ρούχων, ράφια ή συρτάρια, ώστε να αποθηκεύσετε όλα σας τα ρούχα και τα λευκά είδη. 

Close Menu