Σύνθετα έπιπλα για την τηλεόραση στο σαλόνι!

Τα έπιπλα της τηλεόρασης,αποτελούν το πιο σημαντικό στοιχείο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης στο καθιστικό-σαλόνι. Γι΄αυτό και πρέπι να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς…Κάποιοι  προτιμούν μοντέρνες συνθέσεις τηλεόρασης που εντυπωσιάζουν,άλλοι θέλουν να συνδυάσουν  το στυλ με πρακτικά ντουλάπια αποθήκευσης και άλλοι φτιάχνουν διάφορα σχέδια με γυψοσανίδα…Στις παρακάτω σύνθετες εικόνες θα δείτε ιδέες και συμβουλές  για το πως θα πρέπει να τοποθετηθούν τα έπιπλα στον χώρο σας…

Το έπιπλο της τηλεόρασης βρίσκεται συνήθως απέναντι από τον καναπέ και είναι αυτό που θα βλέπετε απέναντι σας πιο πολύ, όταν κάθεστε στο σαλόνι.Γι΄αυτό μην δημιουργείτε “φασαρία” γύρω από την τηλεόραση σας.  Επιλέξτε γεωμετρικά σχέδια και απλές γραμμές,όπως μια βάση επίπλου για minimal και μοντέρνα διακόσμηση του χώρου σας…

Η minimal διακόσμηση αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα, πως η απλότητα μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά έναν χώρο, δίχως υπερβολές.Όμορφα μινιμαλιστικά σύνθετα τοποθετημένα στο σαλόνι σας,ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο και αφήνουν περιθώριο για τα λίγα διακοσμητικά.

Μοντέρνο ή κλασσικό, ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις ο συνδυασμός και των δυο δίνει ένα όμορφο στυλ στο χωρο σας.Ένα σύνθετο σαλονιού σε γήινες αποχρώσεις από λάκα ,είναι μια διαχρονική επιλογή και φυσικά εύχρηστο με τους  αποθηκευτικούς χώρους…

Αν έχετε μικρό χώρο στο σαλόνι σας, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την σύνθεση της τηλεόρασης, ώστε να την συνδυάσετε με αποθηκευτικούς χώρους.

Το σύνθετο είναι από τα πιο σημαντικά έπιπλα σε ένα σαλόνι, όχι μόνο επειδή λειτουργεί σαν αποθηκευτικό χώρο, αλλά επειδή λειτουργεί και σαν σταντ τηλεόρασης. Εφόσον,η χρήση του είναι διπλή, είναι απαραίτητο η αγορά του να γίνεται σωστά. 

Μετρήσετε το χώρο που θέλετε  να τοποθετήσετε το σύνθετο και στην συνέχεια επιλέξετε το σχήμα,το χρώμα και την ποιότητα. Σ’ένα μικρό σαλόνι ,δεν χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο σύνθετο.  Αντίθετα, ένα μεγάλο σύνθετο θα ήταν ιδανικό σε ένα μεγάλο σαλόνι, και ας κοστίζει περισσότερα.

Σύνθετα με  θέσεις για μεγάλα και μικρά αντικείμενα ή  βιβλία. Ταιριάζει απόλυτα με το μοντέρνο σπίτι και δίνει αρκετό λευκό για να εξισορροπούνται τα έντονα χρώματα. συνθέσεις σαλονιού αποτελούμενες από βιτρίνες έπιπλα τηλεόρασης ράφια και δυνατότητα φωτισμού.

Εκτός από το χώρο που θα τοποθετήσετε το σύνθετο πρέπει να δείτε και τις διαστάσεις της τηλεόρασης και των διακοσμητικών στοιχείων, ώστε να χωράνε.Μοντέρνο παράδειγμα για minimal σύνθετο στο λευκό χρώμα. Επιλέχθηκε ώστε να δοθεί βάση στα φωτιστικά και στον υπόλοιπο χώρο.

Στα καταστήματα επίπλων  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σύνθετα σε διάφορα σχήματα και σχέδια. Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα απλό σύνθετο, αν έχετε “φορτωμένη” διακόσμηση στον υπόλοιπο  χώρο σας. 

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για να αγοράσετε σύνθετο είναι σίγουρα οι αποθηκευτικοί χώροι που διαθέτει. Προσέχετε αυτό που θα πάρετε να έχει αρκετά ράφια και ντουλάπια ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερο χώρο.

Μια απλή και ασύμμετρη κατασκευή είναι το σχέδιο του επίπου που βλέπετε στην εικόνα…όσο αναφορά την ποιότητα του  ξύλου, σίγουρα θα πρέπει να ταιριάζει σε χρώμα με τα άλλα έπιπλα στο καθιστικό σας. 

Η φυσική ομορφιά και η μακροχρόνια αντοχή του ξύλου, δίνουν ζεστασιά και υψηλή αισθητική στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα για τον δικό σας χώρο.

Close Menu