Δίχρωμες κουζίνες για το 2022!

Στις τάσεις του interior και της διακόσμησης πολύ συχνά συναντάμε κουζίνες με διχρωμία.

Αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε χρησιμοποιώντας το ίδιο υλικό στα πάνω και στα κάτω ντουλάπια είτε χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά ακόμα και με διαφορετικές υφές.

Κοιτάξτε πόσο κομψό είναι αυτό το σχέδιο κουζίνας ,υλικό υψηλής στιλπνότητας για τα ντουλάπια, τα συρτάρια και την κουζίνα που εκσυγχρονίζεται με τον εξοπλισμό και τα διακοσμητικά στοιχεία(βλέπετε δεξιά της εικόνας)…

Ολόκληρος αυτός ο χώρος είναι κολακευμένος από τις καθαρές γραμμές και την όμορφη χρωματική παλέτα που επέλεξαν γι’αυτό οι διακοσμητές. Ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων είναι μία σίγουρα καταπληκτική επιλογή.

Το γκρί με το χρώμα του ξύλου είναι τα χρώματα που ταιριάζουν τόσο σε μια μοντέρνα, σύγχρονη, high-tech κουζίνα όσο και σε μια παραδοσιακή δημιουργώντας κάθε φορά την ανάλογη ατμόσφαιρα.

Ένα μοντέλο κουζίνας με ήπιες χρωματικές αντιθέσεις, διακριτική κομψότητα, χωρίς λαβές. Εδώ κυριαρχούν τα κρεμαστά επί τοίχου ντουλάπια τα οποία φτάνουν έως την οροφή και στην συνέχεια του πάγκου σε γωνία γάμα,όπου χρησιμοποιείται και για τραπέζι.Οι μαρμάρινες πλάκες κάνουν ιδιαίτερη αντίθεση και συνδυάζονται άψογα στο γενικό σύνολο των χρωμάτων της κουζίνας.

Το σκούρο πάτωμα δίνει έμφαση στα πιο ανοιχτά χρωματιστά υλικά πάνω από αυτό. Για παράδειγμα, τα ντουλάπια της κουζίνας, ο νεροχύτης και πάγκος της κουζίνας.

Η διχρωμία στην κουζίνα  μπορεί να σας δώσει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα γκρι χρώμα στον τοίχο, απαλό χακί στα πάνω ντουλάπια της κουζίνας ,συνδυάζονται με τα  δρύινα κάτω ντουλάπια. Ένα σετ πιάτων στα χρώματα μαύρου γκρί  θα δημιουργήσει την πινελιά στο τραπέζι της κουζίνας σας.

Το ουδέτερο χρώμα είναι πραγματικά όμορφο και προσαρμόζεται σε οτιδήποτε τοποθετείτε γύρω ή δίπλα.

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό κουζίνας που προβάλλει καθαρές γραμμές μαζί με αριστοκρατικό σχέδιο χρωμάτων.

Εδω βλέπετε να κυριαρχούν δύο διαφορετικά χρώματα το απαλό ανθρακί και το κρεμ ματ. Οι πινελιές στο μαύρο χρώμα στα σκαμπό και τα φωτιστικά συνθέτουν μια  λιτή και απέριττη, κουζίνα φτιαγμένη από ποιοτικά υλικά και προσοχή στις λεπτομέρειες.Τα φωτισμένα ανοιχτά ντουλάπια δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο της κουζίνας.

Το 2022 θέλει την κουζίνα, σε διακριτικές αποχρώσεις με το χακί και γκρί, μέσα από μίξεις με άλλα χρώματα, να αναδεικνύονται τα μεγάλα φαβορί.

Close Menu