Ιδέες για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σε γήινους τόνους!

Ιδέες για να διακοσμήσετε τα υπνοδωμάτια σε γήινους τόνους. Θα δείτε διαφορετικά στυλ υπνοδωματίων, που η βάση τους είναι στα χρώματα της γής…Μπορείτε να τα ενσωματώσετε σε ένα εκλεκτικό στυλ, ακόμα και στην σύγχρονη διακόσμηση…Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείτε να πάρετε από τη σημερινή συλλογή.Μεγάλη floral ταπετσαρία που δημιουργεί ένα κομψό τοίχο σε αυτό το υπνοδωμάτιο.

Η απλότητα της φέρνει την πολυπλοκότητα των χρωμάτων της γης στο παιχνίδι…
Ένα εξαίσιο μοντέρνο μινιμαλιστικό σχέδιο που επιτείνεται από την αφηρημένη ζωγραφική στον τοίχο.Αυτό το υπνοδωμάτιο με γήινα χρώματα είναι ευάερο και είναι πραγματικά φιλόξενο.

Ένα μαλακό, καταπραϋντικό φως που μπορείτε να προσαρμόσετε την φωτεινότητα του, είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιό σας. Έτσι, αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εγκαταστήστε ένα dimmer στην κρεβατοκάμαρά σας ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο φωτισμού στο υπνοδωμάτιό σας.

Απόχρωση γκρι-καφέ, ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνδυάζεται αρμονικά με ζαχαρί πινελιές. Είναι ένα μοντέρνο και ευέλικτο χρώμα, ιδανικό για μικρά και μεγάλα υπνοδωμάτια…δείτε τις παρακάτω φωτο που ακολουθούν…

Αυτό το γήινο χρώμα και η σύγχρονη σχεδίαση του υπνοδωματίου, το κάνουν τόσο κομψό.
Υπέροχο το φωτιστικό και το ύφος διακόσμησης αυτού του υπνοδωματίου.

Μοντέρνα υπνοδωμάτια!

Άλλοτε ψυχρό και άλλοτε θερμό, το μπεζ  και το καφέ χρώμα, μπορεί να μην προκαλεί εντύπωση αλλά σίγουρα μεταδίδει σεβασμό και δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Αν είστε λάτρης του, το μπεζ είναι μια ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιο σας.

Μην μείνετε μόνο στα έπιπλα για την επιλογή της χρωματικής παλέτας του υπνοδωματίου σας, αλλά και στα μικρά αντικείμενα που θα συμπληρώσουν τον χώρο.

Παίξτε με την γκάμα των χρωμάτων και συνδυάστε τα υφάσματα και τα έπιπλα.

Φροντίστε να συνδυάζονται αρμονικά τα χρώματα του τοίχου με τα αξεσουάρ του υπνοδωματίου καθώς να υπάρχουν και μερικές αντιθέσεις.

Ο συνδυασμός των υπέροχων γήινων χρωμάτων με το ουδέτερο χαλί, δημιουργεί αυτό το ουδέτερο σχέδιο κρεβατοκάμαρας.

Επιλέξετε   ανοιχτόχρωμα  ακόμα και παστέλ χρώματα που θα αναδείξουν τον χώρο και πολύ περισσότερο θα σας δίνουν την αίσθηση ενός πολύ διαφορετικού χώρου, πιο μεγάλου.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να αποκτήσετε ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα γήινα χρώματα για τη δημιουργία της δικής σας κρεβατοκάμαρας, αφού όλες αυτές οι αποχρώσεις είναι πολύ κατάλληλες για ένα χαλαρωτικό καταφύγιο όπως η κρεβατοκάμαρά σας.

Αν ο χώρος του υπνοδωματίου σας είναι μεγάλος,μπορείτε να τοποθετήσετε μια πολυθρόνα και ένα επιδαπέδιο μεγάλο καθρέπτη.

Close Menu