You are currently viewing Καλοκαιρινή διακόσμηση στο σαλόνι!

Σίγουρα σε όλα τα σπίτια, αυτή την εποχή κυριαρχούν τα απαλά χρώματα και υφάσματα που κάνουν την ατμόσφαιρα του χώρου πιο αέρινη, ελαφριά και καλοκαιρινή. Κάθε καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πιο ανάλαφρη, και το ίδιο κάνουμεε και για τον δικό μας χώρο.

Μια λεπτή μοκέτα δεν είναι απαγορευτική, τουλάχιστον πριν το διάστημα που ξεκινάνε οι μεγάλες ζέστες. Τα μπεζ σε συνδυασμό με τα φυτά και τα έντονα χρώματα στα έργα τέχνης δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Διακοσμήστε τον χώρο γύρω από το τζάκι. Τοποθετήστε ένα πίνακα με θέμα τη θάλασσα σε συνδυασμό με θαλασσί και πράσινα φυτά.

Ένα όμορφο σαλόνι με βάση το μπεζ. Για μια πιο “ναυτική” αίσθηση στον χώρο, τοποθετήστε μερικά θαλασσί μαξιλάρια και διακοσμητικά. 

Τα φυσικά υλικά κυριαρχούν στον χώρο, όπως το ξύλο, τα πλεκτά καλάθια, και τα πλεκτά έπιπλα.(τραπεζάκι στο κέντρο του δωματίου).

Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μια σύνθεση μέσα σε ένα δίσκο,συμπεριλαμβάνοντας  βάζα.  Τα ψυχρά χρώματα στα αντικείμενα, όπως το ανοιχτό γαλάζιο και γκρι αντίστοιχα, σε αυτή την περίπτωση ευνοούνται.

Ένα κλασσικό και παράλληλα πανέμορφο σαλόνι όπου αναδεικνύονται οι μπλε κουρτίνες. Τα μεταλλικά αντικείμενα ολοκληρώνουν την εικόνα αυτού του ιδιαίτερου σαλονιού. .
Μια όμορφη και έξυπνη λύση για να προσεγγίσετε την καλοκαιρινή διάθεση είναι τα φλοράλ υφάσματα. Οι γλάστρες με τα  λουλούδια  και τα σερβίτσια τσαγιού ολοκληρώνουν την πανέμορφη σύνθεση.
Άλλο ένα σαλόνι όπου τα φλοράλ υφάσματα πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, για να αναδειχτούν ακόμα περισσότερο ο υπόλοιπος χώρος παραμένει ουδέτερεος.

Αφήστε μια απάντηση