Πως να διακοσμήσετε τον  καθρέπτη στο υπνοδωμάτιο σας!

Οι καθρέπτες και ο ρόλος τους σ’ένα υπνοδωμάτιο είναι καθοριστικοί και ο λόγος είναι ότι βελτιώνουν αρκετά την αισθητική του χώρου. Καθρέπτης πάνω από τα κομοδίνα ή στο ένα κομοδίνο το έχετε ποτέ σκεφτεί σαν ιδέα;Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση διακόσμησης σε όλα τα στυλ υπνοδωματίου. Είτε πρόκειται για κλασική,μοντέρνα,boho,vintage κραβατοκάμαρα,εσείς μπορείτε να τον κρεμάσετε στον τοίχο ή απλά να τον ακουμπήσεις στον τοίχο.Φυσικά τι μέγεθος θα το προσαρμόσετε ανάλογα με τις διαστάσεις του κομοδίνου σας.

Στην εικόνα βλέπετε ένα υπνοδωμάτιο με ανοιχτά χρώματα και το στυλ διακόσμησης είναι μοντέρνο απλό και σικάτο.Ο καθρέπτης είναι μακρόστενος στο silver color και προσθέτει φωτεινότητα και λάμψη στο χώρο. Βέβαια για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα η επιτομή μιας cozy,διακόσμησης είναι άμεσα συνυφασμένη με τα μαξιλάρια σεντόνια και κουβερλί.

 

Στα λευκά κομοδίνα μπορείτε να κάνετε άπειρους συδυασμούς στα διακοσμητικά στοιχεία που θα τοποθετήσετε και φυσικά το χρώμα το μέγεθος και σχήμα του καθρέπτη.Εδω βλέπετε και στις δύο διαφορετικές εικόνες τον μακρόστενο καθρέπτη τοποθετημένο στον τοίχο ακριβώς πάνω από το κομοδίνο σε απόσταση 4-5 εκατοστά. Τ’αντικείμενα είναι λίγα,όπως ένα βάζο μεγάλο,ένα μικρότερο και το φωτιστικό.

Τοποθετείστε ένα μοκρόστενο καθρέπτη και δώστε την λάμψη που χρειάζεται το δωμάτιο. Μην ξεχάσετε ότι ένα φωτιστικό και ένα μπουκέτο παιώνιες θα ξεχωρίσουν στη διακόσμηση του κομοδίνου.

Οι περίτεχνοι καθρέπτες αποτελούν ένα στοιχείο του decor για το υπνοδωμάτιο σας. Δίνουν ζεστασιά και ολοκληρώνουν τοdesign του.Δείτε τις δύο εικόνες για μια σικάτη διακόσμηση.

Για να είναι επιτυχημένη η διακόσμηση ενός υπνοδωματίου με τη χρήση καθρεπτών, θα πρέπει να τους συνδυάσετε έξυπνα με τον χώρο. Εδω στην εικόνα βλέπετε τον στρογγυλό καθρέπτη πάνω από τον κραβάτι. Προσωπικά δεν θα το συνιστούσα για λόγους ασφαλείας. Έτσι σας δίνω την δική μου αισθητική διακόσμηση.

Ο ρόλος του κομοδίνου είναι βοηθητικός.Αν όμως εσείς θέλετε να τον αξιοποιήσετε περισσότερο τότε κάντε αυτή την προσθήκη του καθρέτη.Πολυγωνικός μοντέρνος καθρέπτης για ένα σικ υπνοδωμάτιο. 

Για ένα μεγάλο κομοδίνο ένας επιτραπέζιος καθρέπτης είναι μια λύση…καθώς στολίζει όμορφα το χώρο.  Το κομοδίνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μποντουαρ τοποθετώντας ένα σαμπό με πλάτη. 

Υπέροχος κλασικός καθρέπτης πάνω από το σκούρο γκρί σε χρώμα κομοδίνο στολίζει και ξεχωρίζει στη διακόσμηση του υπνοδωματίου. 

Ο κλασικός χρυσός καθρέπτης δημιουργεί αντίθεση με την ταπετσαρία στο τοίχο και το γκρί χρώμα στο κομοδίνο. Συμπλρηρώστε μ’ένα φωτιστικό που η βάση του να είναι στο χρυσό χρώμα και άσπρο καπέλο.Η ταπετσαρία είναι τοποθετημένη  στον κεντρικό τοίχο και πίσω από το κρεβάτι. Για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα οι γειτονικοί τοίχοι οφείλουν να είναι σε κοντινή χρωματική απόχρωση με την ταπετσαρία.

Τοποθετείστε τον καθρέπτη σαν κεντρικό κομμάτι στον τοίχο πάνω από το κομοδίνο του υπνοδωματίου και ξεχωρίστε.

Close Menu