You are currently viewing Το γαλάζιο χρώμα στην Κουζίνα και το Μπάνιο!

Ανοίγοντας την χρωματική παλέτα του ΜΠΛΕ ,πραγματικά ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος όταν πρόκειται να ανανεώσετε ένα χώρο στο σπίτι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για εμένα. Είμαι λάτρης του γαλάζιου και λευκού γιατί θεωρώ ότι λίγοι συνδυασμοί χρωμάτων μπορούν ν’ανταγωνιστούν αυτά τα δύο χρώματα και όχι μόνο. Αλλά ας ξεκινήσω με την κουζίνα,δείχνοντας τις υπέροχες παστέλ αποχρώσεις του μπλε.Για όσους από εσάς αποφασίσετε να επιλέξετε αυτούς του συνδυασμούς χρωμάτων δεν θα το μετανιώσετε.

Είναι από τα χρώματα που σας δίνει λύση όσο αφορά την υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας. Είναι φωτεινό και μπορείτε να κάνετε εκπληκτικούς συνδυασμούς για ένα σύγχρονο και άψογο αποτέλεσμα. όπως βλέπετε στην εικόνα το λευκό-σιέλ,γαλάζιο-μαύρο αλλά και το φυσικό ξύλο είναι το απόλυτο must για μια κουζίνα,

Αν επιλέξετε το γαλάζιο-σιέλ χρώμα για τα ντουλάπια της κουζίνας,μπορείτε να βάψετε σε λευκό χρώμα τους τοίχους για να έχετε μια όμορφη εκλεπτυσμένη κουζίνα.

Αυτό το χρώμα μπορείτε να το επιλέξετε για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας,αρκεί ν’επιλέξετε την σωστή απόχρωση και φυσικά πως θα το χρησιμοποιήσετε.Εδώ βλέπετε μια μεγάλη μοντέρνα κουζίνα στο γαλάιο χρώμα. Ξεχωρίζει ο πάγκος του με την λευκή μαρμάρινη επιφάνεια και τις silver λεπτομέρειες σε πόμολα και αντοιχισμένες ηλεκτρ. συσκευές. 

Μια minimal μοντέρνα κουζίνα σε υπέροχους συνδυασμούς. 

Σ’όλα τα είδη κουζίνας από τις κλασικές,μοντέρνες και minιmal είναι σίγουρα οι δελεαστικές φωτεινές διαχρονικές κουζίνες.

Το ξύλινο πάτωμα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την κουζίνα σε αυτούς τους χρωματισμούς.

Παρακάτω θα δείτε κουζίνες που είναι συναρπαστικές. Το γαλάζιο χρώμα έχει την ιδιαιτερότητα να κάνει πολλούς συνδυασμούς σχετικά με τις μπαταρίες(βρύσες) και αλλες λεπτομέρεις όπως τα πόμολα στα ντουλάπια. Είτε είανι στο silver-gold -black χρώμα ταιριάζουνα απόλυτα.

Επίσης ο φωτισμός γι’αυτά τα χρώματα είναι απαραίτητο να το μελετήσετε πρώτα. Επιλέξτε φωτιστικά οροφής σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, κλασικά, μοντέρνα ή vintage που θα δώσουν στυλ και φινέτσα στη διακόσμηση σας.

Το χρώμα αυτό ταιριάζει πολύ με το καφέ, το μπεζ, το λευκό και το μαύρο. Επίσης, μπορείτε να βάψετε την κουζίνα σε απόχρωση  η οποία είναι λίγο πιο διακριτική, αλλά εξίσου χαρούμενη. 

Γαλάζιο Μπάνιο!

 Η επιλογή αυτού του χρώματος πραγματικά ταιριάζει παντού. Γιατί εκτός από την κουζίνα άλλος ένας χώρος έρχεται για να δείτε πόσο υπέροχο είναι. Για το μπάνιο θα έλεγα ότι είναι ένα παραδοσιακό χρώμα που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα ντουλάπια σε πλακάκια,ταπετσαρία,ή διακοσμητικά αξεσουάρ. Στις επόμενες σύνθετες εικόνες θα δείτε όμορφα μπάνια για νάντλήσετε εντυπωσιακές ιδέες και προτάσεις…

Το ανοιχτό μπλε επεκτείνει το χώρο και έχει μια ηρεμιστική αίσθηση και ένα ευάερο αποτέλεσμα.Τα ψάθινα στοιχεία αποτελούν μέρος της διακόσμησης του μπάνιου.

Πετσέτες,καλαθάκια αλλά και άλλα διακοσμητικά στοιχεία συμπληρώνουν αυτό το φωτεινό χρώμα μέσα στο μπάνιο.

Για ένα επιπλέον contrast φωτισμό προσθέστε χρυσούς τόνους.

Συνδυάστε διπλούς καθρέπτες σε σκούρο ξύλο, λευκά και ουδέτερα διακοσμητικά και απολαύστε τον χώρο σας.

Μια λεπτή μπλε floral ταπετσαρία δίνει σε αυτό το μπάνιο μια κομψή αίσθηση που είναι ταυτόχρονα απλή και κομψή.(1 εικόνα)

 Αυτό το μπάνιο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του αρμονικού συνδυασμού του γαλάζιου και του λευκού.(2 εικόνα).

Επιλέξτε ένα κλασικό έπιπλο στο γαλάζιο χρώμα και δημιουργείστε το μπάνιο σας με ρομαντική διάθεση. Συμπληρώστε μ’ ένα πανέμορφο γαλάζιο-λευκό γεωμετρικό δάπεδο για περισσότερη υφή.

Αφήστε μια απάντηση