Το τυρκουάζ χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού!

Πολυθρόνες!

Το Τυρκουάζ όπως και όλες οι αποχρώσεις από την παλέτα του Μπλε  θεωρούνται περισσότερο “καλοκαιρινές”. Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές,λόγω της έντονης φωτεινότητας και να προσθέσει “ζωντάνια” ακόμη και σε χώρους με σκούρες αποχρώσεις. 

Ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε το αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε ανοιχτές ή πιο σκούρες αποχρώσεις του Τυρκουάζ σε υφασμάτινα στοιχεία μικρής επιφάνειας πχ διακοσμητικά μαξιλάρια, σκαμπό και άλλα.

Το Τυρκουάζ χρώμα  μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε λεπτομέρειες και επιμέρους στοιχεία, ανεξάρτητα από τα βασικά χρώματα που επικρατούν στο καθιστικό ή σε οποιδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού.

Το τυρκουάζ χρώμα στον καναπέ δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα και είναι το ίδιο καλαίσθητο σε έπιπλα κλασσικού ή πιο μοντέρνου στυλ.

Ο συνδυασμός του τυρκουάζ με χρυσά αντικείμενα είναι από τους πιο εντυπωσιακούς διακοσμητικά.

Ο καναπές στις αποχρώσεις του τυρκουάζ, είναι το στυλ που λίγοι θ’ακολουθήσουν και αυτό γιατί απαιτεί άτομα που αγαπούν τις νέες τάσεις της μόδας στον κόσμο του σχεδιασμού.Για να κάνετε έναν καναπέ να γίνει μια πραγματική διακόσμηση τουσαλονιού θα πρέπει να το συνδυάσετε επιδέξια με άλλα έπιπλα.

Το τυρκουάζ χρώμα αναδεικνύεται σε χώρους όπου επικρατούν οι  βασικές αποχρώσεις, όπως  το μπεζ και το λευκό. Έτσι το αποτέλεσμα της διακόσμησης θα είναι   φωτεινό και ζεστό.

 

Τα εμπριμέ μοτίβα που περιέχουν Τυρκουάζ είναι ιδανικά για να προσθέσετε “ζωντάνια” σε μονόχρωμους καναπέδες.

 

Βάζα, κηροπήγια, κεριά, γυάλες, σε όποιο σημείο και αν τα τοποθετήσετε θα δημιουργήσουν μια “γωνιά” ιδιαίτερα έντονη χρωματικά. 

Υπνοδωμάτιο!

Το τυρκουάζ χρώμα δίνει έμφαση στην ομορφιά και την ευρυχωρία του υπνοδωματίου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τυρκουάζ συνδυάζεται τέλεια με πολλά άλλα χρώματα, δημιουργώντας σε αυτό το συνδυασμό μια νέα διάθεση. Επιλέξτε χρώματα στα λευκά είδη (σεντόνια-κουβερλί-μαξιλάρια) που θα συνοδεύσουν τη ζωή σας με άνεση και γαλήνη.

Κονσόλα!

Χρώμα στους τοίχους!

Ιδανικό χρώμα για του τοίχους  σε εξοχικά  καλοκαιρινά σπίτια,που   αγαπούν τις φωτεινές και χαρούμενες εντυπώσεις.

Κουζίνα!

Ο σχεδιασμός της κουζίνας σε τυρκουάζ χρώματα θα  φέρει φρεσκάδα, στυλ και ομορφιά.

Φτιάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας στο τυρκουάζ χρώμα και συνδυάστε με λευκό πλακάκι στο τοίχο..Επίσης το vintage πλακάκι δαπέδου θα τονίσει περισσότερο την κουζίνα σας. 

Αν αποφασίσετε να φτιάξετε μια τυρκουάζ σε χρώμα κουζίναμπορείτε επίσης να προσθέσετε πινελιές άλλων χρωμάτων όπως το μαύρο-άσπρο και φυσικά το φωτεινό κίτρινο χρώμα σε αντικείμενα. 

Τραπεζαρία!

Μοντέρνα τραπεζαρία στα χρώματα του φυσικού ξύλου στο τραπέζι και το τυρκουάζ στις καρέκλες.

 Ο συνδυασμός του τυρκουάζ με φυσικές αποχρώσεις ξύλου-ψάθας είναι πραγματικά από τους πιο καλαίσθητους στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Μπάνιο!

Σε χώρους όπως το μπάνιο   ο συνδυασμός του τυρκουάζ στις μπαταρίες ,στον καθρέπτη αλλά και άλλα αξεσουάρ στο χρυσό χρώμα ταιριάζουναπόλυτα. 

Βεράντα!

Μεταλλικά τραπέζια για την βεράντα στις αποχρώσεις του τυρκουάζ.

Close Menu